Anul trecut a avut loc  concursul AMWAY HOMETM Demo Contest în Austria, Germania, Rusia, Turcia şi Ucraina.  Mulţi IPA Amway au contribuit cu idei deosebite şi au făcut demonstraţii video pentru AMWAY HOME! 

Cele trei demonstraţii video câştigătoare au fost re-filmate cu aparatură performantă de către profesionişti din Ada. Deoarece acest concurs au fost cu adevărat o experienţă ce inspiră către inovaţie, cercetătorii Ada au creat două materiale video adiţionale.

Puteţi găsi toate demonstraţii AMWAY HOME Demo Contest online, accesând link-ul  www.amwaymedia.eu/ro:

  • Mini-lavete L.O.C.™: Această demonstraţie de eliminare a petelor arată cumMini-lavetele L.O.C.sunt destul de puternice pentru a curăţa diferite pete din casă dar în acelaşi timp foarte delicate încât să poată fi folosite pe piele.
  • Detergent universal L.O.C.™:Acestă demonstraţie ne arată că este nevoie de o cantitate foarte mică de Detergent universal L.O.C.™ pentru a îndepărta uleiul chiar şi de pe suprafeţe dificile.
  • Detergent pentru cadă şi duşL.O.C.™: Acestă prezentare demonstrează puterea Detergentului pentru cadă şi duş L.O.C.™ AMWAY HOME™ de a preveni depunerile de calciu şi de a menţine curată cabina de duş.
  • Spray pentru prespălareSA8™: Acestă prezentare demonstrează puterea Spray-ului pentru prespălare SA8 AMWAY HOME de a penetra rapid suprafeţele şi de a îndepărta petele lipicioase.
  • Detergent pudră pentru maşina de spălat vase DISH DROPS™:Această demonstraţie arată cum formula patentată a Detergentului pudră pentru maşina de spălat vase DISH DROPS™acţionează eficient şi rapid în curăţarea vaselor.

Vă urăm succes în vânzările dumneavoastră folosind demostraţiile AMWAY HOME!