Pentru a vă susține în dezvoltarea afacerii dumneavoastră cât mai eficient, am realizat un nou Catalog al produselor Amway. Acesta va fi disponibil în format A5, cu imagini noi și un design atractiv, fiind împărțit în trei secțiuni: Frumusețe, Nutriție, Locuință. Am pregătit de asemenea și trei mini-cataloage distincte – Frumusețe, Nutriție, Locuință – care reflectă întocmai continutul celor trei secțiuni incluse în Catalogul produselor. Cele trei mini-cataloage sunt un cadou perfect pentru clienții dumneavoastră fideli.

Catalogul produselor Amway include produse noi lansate în anul 2013/2014, precum Crema pentru mâini şi unghii Hand Series (care va fi introdusă în portofoliu în această toamnă) și produsele din gama ARTISTRY™ Youth Xtend™.

În plus, Lista de prețuri AMWAY și Lista de prețuri pentru clienţi tipărite vor fi disponibile începând cu 5 septembrie 2013, astfel încât veți avea cele mai noi informații privind prețurile produselor Amway, calculate cu noua rată VP/VA – 5,967.

 

Veți primi gratuit Catalogul și Lista de prețuri, o data cu prima dumneavoastră comandă plasată în perioada 26 august – 30 septembrie 2013. . Ulterior există posibilitatea de a le achiziționa sau de a le descărca de pe www.amway.ro. De asemenea, noii întreprinzători Amway când vor comanda Setul de Start, vor primi și Lista de prețuri și Catalogul produselor.

Suntem convinși că noul Catalog al produselor, cele 3 mini-cataloage, precum și Lista de prețuri tipărită reprezintă niște instrumente de vânzare excelente cu care vă puteți dezvolta afacerea.