Împreună către succes!

Promoția locala „Împreună către succes” începe deja să arate primele rezultate încurajatoare, demostrând entuziasmul și implicarea întreprinzătorilor care și-au propus să dezvolte sau să consolideze propriile afaceri de succes.

Vă asigurăm că și de astă dată recompensa oferită de Amway România va fi peste așteptări ! Suntem nerăbdători să oferim câștigătorilor un weekend de neuitat în perioada 14-17 mai 2015 în minunatul complex Cheile Grădiștei- Fundata, situat la 35 de kilometri de Brașov, într-un cadru natural de o frumusețe deosebită.

Complexul oferă numeroase posibilități de cazare în camerele confortabile din hotelurile  de trei stele și vilele adiacente, amplasate într-un spațiu de vis cu o priveliște minunată spre piscurile munților Bucegi și Piatra Craiului. Accesul se face prin complexul Moeciu, pe un drum privat, perfect asfaltat.

 

In restaurantul cu specific tradițional vă puteți bucura de preparate tradiționale delicioase și în același timp de peisajul superb oferit munții Piatra Craiului și Bucegi.Situat la etajul superior al restaurantului, PUB-ul este locul perfect pentru socializare sau petrecerea timpului liber. Aici vă puteți savura cafeaua admirând mirificul peisaj, puteți juca biliard sau minifotbal, sau vă puteți testa talentul artistic la karaoke.

În general posibilitățile de distracție sunt numeroase, de la activități de interior, precum tenis de masa, billiard, înot, până la activități în aer liber în parcul de aventură, plimbări cu bicicleta sau role pe pista special amenajata, fotbal sau tenis. Pentru cei mici există spațiu de joacă special amenajat la exterior, de dimensiuni generoase. Centrul Spa aflat la parterul hotelului Bucegi oferă acces la piscină, jacuzzi, sauna uscată, saună umedă, masaj.

Echipa Amway lucrează în continuare pentru a pune la punct programul detaliat pentru o experiență deosebită și relaxantă pentru participanți și familiile lor! Suntem siguri că vă doriți să sărbătorim împreună, alături de cât mai mulți dintre partenerii care vor îndeplini criteriile de calificare (clic pentru detalii)!