Amway Online pentru dispozitive mobile, disponibil din decembrie

Din ce în ce mai mulți întreprinzători Amway folosesc zilnic telefoane mobile și tablete. De asemenea, în ultimele luni am observat că site-ul Amway a fost accesat constant de pe dispozitive mobile.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei tendințe, suntem încântați să vă informăm despre lansarea pe 17 decembrie a site-ului Amway într-o versiune optimizată pentru dispozitivele mobile.

Mai multe funcționalități și opțiuni de navigare sunt  regândite pentru o experiență de utilizare îmbunătățită pe ecranele mici ale dispozitivelor mobile. Și totul pentru ca dumneavoastră să vă puteți administra afacerea mai rapid și mai eficient. Vă invităm să vă convingeţi privind imaginile edificatoare de mai jos.

Versiunea lansată în luna decembrie va include catalogul produselor optimizat pentru dispozitive mobile și funcționalități de bază, precum Comenzi sau Înregistrare client, dar și Pagina personală.

În primul trimestru al anului 2014 vom continua să adaptăm și alte secțiuni ale site-ului Amway, precum Resurse pentru afacerea Amway și Îndrumare online.

 

Suntem extrem de încântați de această schimbare și dorim ca în viitor să aducem și alte noutăți, astfel ca dumneavoastră, întreprinzătorii Amway, să beneficiaţi de cele mai moderne instrumente pentru administrarea propriei afaceri de succes.

 

Vezi şi Colecţia de Cadouri de Crăciun 2013 în format interactiv