Suntem încântaţi să vă anunţăm că în noul an veţi beneficia de un nou program, special pentru a vă susţine în creşterea afacerii dumneavoastră. Noul program se numeşte Fast Track şi va fi introdus în România şi pe mai multe pieţe  din Europa de Est: Croația, Republica Cehă, Ungaria, Polonia,  Slovacia și Slovenia.

Programul de Fast Track este conceput să susţină în mod special  noii întreprinzători  Amway în primele șase luni (180 de zile) de activitate, pentru a-i ajuta să aibă un început bun în construirea propriei afaceri Amway. Programul constă în recompense suplimentare în bani sau discounturi, precum şi în accesul gratuit la un pachet complet de webtraininguri (traininguri prin internet) care să-i ajute pe noii parteneri Amway în acest demers iniţial de dezvoltare a afacerii.

Acest program încurajează productivitatea, venind în completarea Planului de Vânzări şi Marketing şi a programului de Cupoane discount care oferă venituri/reduceri suplimentare imediate noilor întreprinzători Amway, Îndrumătorilor și Platinelor.

Cu toate că se adresează în special noilor înscrişi, programul ia în calcul şi o motivare puternică a Întreprinzătorilor Amway cu experienţă în afacere. Vă invităm să parcurgeţi cu atenţie informaţiile de mai jos şi vă stăm cu bucurie la dispoziţie pentru orice întrebări sau lămuriri asupra acestui program.

Beneficiile Fast Track

1)    Fast Track pentru noii întreprinzători

·         440 lei plată/reducere Fast Track pentru noii întreprinzători care au doi (2) noi  înscrişi în linii diferite de îndrumare, fiecare dintre ei cu cel puțin un Cupon discount în primele 30 de zile de la înscriere. Cuponul discount se poate genera prin plasarea unei comenzi de cel puţin 100 VP, iar pentru a obţine Fast Track, îndrumătorul lor  trebuie, de asemenea, să genereze un Cupon discount în luna în respectivă.

·         Suplimentar 220 lei plată/reducere Fast Track  pentru noii întreprinzători care îndrumă cel puțin încă un nou înscris cu Cupon discount în termen de 30 de zile de la înscriere. Cuponul discount se poate genera prin plasarea unei comenzi de cel puţin 100 VP, iar pentru a obţine Fast Track, îndrumătorul lor  trebuie, de asemenea, să genereze un
Cupon discount în luna în respectivă.  Se pot obţine maximum  1320 lei pentru
îndrumarea a cel mult şase noi înscrişi care generează cupon discount.

2)    Fast Track pentru Îndrumători

·         440 lei Fast Track pentru Îndrumători,  dacă aceştia îndrumă doi noi întreprinzători Amway, care obțin la rândul lor Fast Track pentru noii întreprinzători cu cel puţin 3 noi înscrişi. Pentru a obţine Fast Track pentru îndrumători, îndrumătorul trebuie, de asemenea, să genereze un Cupon discount în luna în respectivă. 

·         Suplimentar 220 lei Fast Track pentru îndrumători, pentru fiecare nou întreprinzător  care obţine Fast Track cu cel puţin 3 noi înscrişi. Pentru a obţine Fast Track pentru îndrumători, îndrumătorul trebuie, de asemenea, să genereze un Cupon discount în luna în respectivă. 

3)    Fast Track pentru  Platine:

·         440 lei Fast Track pentru Platine dacă au în grup doi întreprinzători care obțin fiecare Fast Track pentru Îndrumători  în valoare de 440 lei (sau mai mult). Platina trebuie, de asemenea, să genereze un Cupon discount în luna respectivă.

·         Suplimentar 220 lei Fast Track pentru Platinepentru fiecare Îndrumător care obţine  Fast Track pentru Îndrumători de 440 LEI. Platina trebuie, de asemenea, să genereze un Cupon discount în luna respectivă.

Oportunitate specială pentru întreprinzătorii Amway înscrişi înainte de 1 ianuarie 2014

În primele şase (6) luni (1 ianuarie 2014 - 30 iunie 2014) programul  Fast Track este disponibil și pentru întreprinzătorii Amway înscrişi înainte de 1 ianuarie 2014, pentru a-i susţine în consolidarea propriilor lor afaceri. La fel ca și un întreprinzător nou înscris, întreprinzătorii existenţi vor putea obţine beneficiile prevăzute în programul Fast Track pentru  îndrumarea a doi (sau mai mulţi) noi întreprinzători din linii diferite, fiecare generând în primele 30 de zile de la înregistrare un Cupon discount la achiziții de minim 100 VP.  Se pot obţine maximum  1320 lei, pentru îndrumarea a cel mult şase noi înscrişi care generează cupon discount, iar îndrumătorul trebuie să genereze la rândul său Cupon discount pentru a se califica pentru acest program.

Pregătim o secțiune specială pe www.amway.ro unde vor fi disponibile  câteva documente care explică detaliat acest program. Această secțiune va fi disponibilă la începutul lunii ianuarie 2014. De asemenea, din ianuarie veţi putea urmări online nivelul Fast Track atins, accesând BIROUL MEU / RAPORT FAST TRACK.

Pentru informații suplimentare, consultaţi prezentarea şi documentele ataşate:

Urmăriţi din ianuarie noutăţile publicate pe www.amway.ro și în edițiile online ale revistei Amagram.

Amway România vă urează mult succes în 2014!