Noua politica pentru afaceri multiple  - INFORMATII NOI

La inceputul lunii decembrie v-am informat depre implementarea noii Politici menite sa protejeze Linia de Indrumare, sa promoveze armonia in cadrul Liniilor de Indrumare si sa ajute IPA atunci cad decid sa se extinda pe noi piete, printr-o buna informare despre principiile construirii noii afaceri si despre  cele doua cerinte specifice (1) Conditia de Calificare Curenta la Nivelul de Platina si (2) Certificarea pentru Afaceri Multiple, ambele reprezentand conditii obligatorii pentru deschiderea de afaceri multiple pe pietele unde Intreprinzatorii Amway straini sunt eligibili. 

În ceea ce priveşte Întreprinzătorii Amway care nu s-au calificat la nivelul de Platină, Amway a făcut două exceptii  pe baza cărora Întreprinzătorii Amway pot dezvolta totuși o afacere multiplă. Exceptiile se refera la Intreprinzatorii Amway care:

 -pot face dovada reședinței și sunt eligibili să dețină o afacere Amway pe piața țintă;

- au rude apropiate in tara țintă (pentru mai multe informații despre ce înseamnă rudele apropiate, contactați un reprezentant Amway sau consultați versiunea actualizată a documentului Politici de Îndrumare Internaționala  ce va fi disponibil pe www.amway.roîncepând cu luna martie 2015)

Totuși, în ambele cazuri, Întreprinzătorii Amway trebuie să obțină Certificarea pentru Afaceri Multiple.

Certificarea pentru Afaceri Multiple consta in parcurgerea cursului de Certificare pentru Afaceri Multiple (online sau offline) și prin susținerea testului aferent (online sau offline).

Cursul online este disponibil în limbile engleză, spaniolă, italiană, germană, turcă, ucraineană și rusă. Cursul este disponibil pe Amway Academy pentru toți IPA Amway calificaţi la nivelul de Platină. Pentru a-l accesa, urmaţi paşii de mai jos:

- Autentificaţi-vă pe site-ul www.amway.ro, secţiunea Amway Academy *. Dați clic pe  Numai pentru lideri (Leaders only). Apoi dați clic pe numele cursului pentru a începe.

- IPA Amway care doresc să vizioneze cursul într-o altă limbă disponibilă trebuie să acceseze Amway Academy*. Dați clic pe Alegeți țara (Choose Country) din colțul dreapta sus. Selectați țara dorită. Dați clic pe Numai pentru lideri (Leaders only). Apoi dați clic pe numele cursului pentru a viziona cursul.

* Autentificați-vă pe www.amway.ro. Scrieți “Academy” în câmpul Căutare și accesaţi Amway Academy. Dați clic pe “Începe” (Start learning).

 

 

In plus, dupa finalizarea cursului, puteti alege sa parcurgeti si testul care este disponibil in limbile europene amintite; pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati filiala Amway locala.

Intreprinzatorii Amway care nu sunt calificati la nivelul de Platina dar care se incadreaza in una dintre exceptiile prezentate mai sus trebuie sa contacteze filiala Amway din tara de baza pentru a oferi dovezile necesare si pentru a primi accesul la Certificarea pentru Afaceri Multiple.

Informatii suplimentare referitoare la construirea afacerii internationale, inclusiv “Construirea Afacerii Internationale – Principii”, “Construirea Afacerii Internationale –Roluri si Responsabilitati”,precum si  “Politicile privind Indrumarea Internationala” sunt deja incarcate pe site-ul www.amway.ro, in limba romana.

Notă: Noua Politică pentru Afaceri Multiple, Condiția de Calificare Curentă la Nivelul de Platină și obținerea Certificării pentru Afaceri Multiple se aplică numai acelor IPA Amway din Europa care au afacerea nr.1 înregistrată pe una dintre piețele europene în cazul în care întreprinzătorul va înregistra o afacere suplimentară în afara Europei.

IPA Amway cu afaceri înregistrate în afara Europei care doresc să-și înregistreze o afacere multiplă pe o piață din Europa trebuie să respecte regulile și politicile de pe piața respectivă.

Vă dorim mult succes în dezvoltarea afacerii dumneavoastră internaționale. Pentru orice întrebări, nu ezitați să contactați filiala locală Amway.