Vă informăm că începând cu data de 16 martie 2015 vor deveni disponibile versiunile revizuite ale listelor de prețuri pentru întreprinzători și clienți.

Listele de prețuri sunt disponibile în format tipărit, precum și online în versiune PDF, putând fi accesate pe Amway online.

 

Ce este nou?

Listele de prețuri au fost actualizate pentru a reflecta cele mai recente schimbări ale portofoliului de produse Amway.

De asemenea, ca urmare a fluctuațiilor financiare și a costurilor de producție crescute, pretul produselor va înregistra o ajustare cu un procent mediu de 2%. Rata VP/VA va fi ajustată de asemenea, la valoarea de 6,268,  ambele modificări devenind active din data de 16 martie.

Cum pot primi un exemplar?

Fiecare întreprinzător Amway va primi un exemplar gratuit al Listei de prețuri Amway, la plasarea unei comenzi cu  VP în perioada 16 martie și 26 aprilie 2015.

Noii înscriși vor primi, de asemenea, un exemplar din Lista de prețuri  Amway și cea pentru clienți, ca parte a Setului de Start, iar Setul de Oportunitate va include un exemplar al Listei de prețuri  Amway.

De asemenea, toți Întreprinzători Amway vor putea descărca fișierele PDF de pe Amway online.

 Lista de prețuri pentru întreprinzători Amway și Lista de prețuri pentru clienți vor putea fi achiziționate folosind numerele de comandă de mai jos.

Lista de preţuri Amway (pentru întreprinzători) Comanda nr. 118408

Lista de preţuri (pentru clienţi) Comanda nr. 118406