PIN-ul primit la înscriere împreună cu numărul Amway este un element important de autentificare ca întreprinzător Amway.

PIN-ul  este parola numerică din maxim 5 cifre pe care aţi primit-o la înscriere, aceeaşi pe care aţi folosit-o la prima accesare a paginii personale, sau – pentru cei înscrişi înainte de 2012 – parola pe care o foloseaţi pe ATOS/ATIS.

Acest cod este necesar la prima autentificare pe site şi  este de asemenea solicitat de centrala telefonică Amway ori de câte ori ne apelaţi. În cazul reactivării unităţii după achitarea taxei de reinnoire târzie, tot acest PIN trebuie introdus ca parola la prima accesare a noii pagini pe amway.ro (împreună cu numărul Amway la identificator) .

Fiecare Întreprinzător Amway are alocată în baza noastră de date o astfel de parolă, inclusiv Întreprinzătorii care sunt înscrişi chiar de la deschiderea filialei.

Amway România a întreprins  o serie de demersuri pentru a ne asigura că fiecare întreprinzător îşi cunoaşte PIN-ul. Puteţi solicita reamintirea acestui PIN telefonic sau prin e-mail la orderro@amway.com (pe baza CNP-ului).