Amway a achiziționat marca XS!

 

Suntem încântați să vă informăm că Amway a achiziționat marca XS, a cărei co-fondator este David Vanderveen, fost întreprinzător Amway. Această achiziție face parte din strategia Amway de a se adresa tinerilor antreprenori.

XS este o marcă de interes pentru generația tânără, fiind recunoscută pentru evenimente de succes și pentru accentul pus pe activități sportive. XS îmbină armonios distracția și dezvoltarea afacerii, aspecte esențiale pentru împlinirea profesională a întreprinzătorilor Amway sub 35 de ani.

Prin achiziția mărcii de succes XS, Amway aduce un plus de valoare și prospețime portofoliului său de produse, cu scopul de a comunica mai eficient cu noua generație de întreprinzători Amway.

Această achiziție aduce compania Amway în centrul unei piețe în continuă expansiune. Piața băuturilor energizante a înregistrat la nivel global o creștere de la valoarea de 3,8 miliarde de dolari în 1999 la 27,5 miliarde în anul 2013. Conform Euromonitor și Research and Markets, se estimează ca această sumă să crească cu 13% anual până în 2018.

Amway a devenit distribuitorul exclusiv al produselor XS în anul 2003, acumulând până în prezent vânzări de 150 de milioane de dolari anual în 38 de țări din întreaga lume.

În România, marca XS este prezentă în portofoliul Amway din mai 2013. Ne face plăcere să vă anunțăm că în 2015 se vor revizui formulele celor două arome lansate inițial, XS Power Dinks Electric Lemon și XS Power Drinks Tropical Blast, pentru care se va îmbunătăți concentrația de vitamine B. Alegeți aroma preferată și încărcaţi-vă de energie pozitivă cu XS Power Drinks!