Fast Track  pentru un viitor de succes

Primele şase luni din 2014 aduc potenţiale beneficii suplimentare tuturor întreprinzătorilor din România în cadrul Programului Fast Track. Ce se va întâmpla însă în a doua parte a anului? 

Nu vă îngrijoraţi, programul asigură continuitatea recompenselor pentru întreprinzătorii care se implică activ în susţinerea noilor înscrişi. Puteţi continua să beneficiaţi de plăţi suplimentare în calitate de Îndrumător sau Platină, dacă veţi continua să susţineţi întreprinzătorii din liniile descendente să beneficieze la rândul lor de avantajele Fast Track! Asiguraţi-vă că aţi înţeles aceste componente ale programului consultând documentaţia Fast Track disponibilă online aici!

Pentru a facilita un bun start in dezvoltarea propriei afaceri, Amway România va oferă în plus un sistem avansat de traininguri online gratuite pentru noii înscrişi:

  • Informaţii de bază despre Amway şi vânzarea directă
  • Informaţii de bază despre produsele Amway, avantaje competitive şi beneficii
  • Cum să ai succes în Amway
  • Profesionalism în afaceri

Trainigurile le vor oferi prilejul de a se familiariza cu valorile companiei Amway, de a afla totul despre avantajele produselor exclusive şi de a înţelege cum le pot promova pentru a-şi asigura succesul ca profesionist Amway. Programarea lunară a acestor traininguri va fi anunţată la începutul fiecărei luni. Pentru luna ianuarie 2014, programarea este disponibilă aici.

Conţinutul oficial aprobat al acestor prezentări va fi susţinut live de trainerii Amway, care pot interacţiona cu fiecare participant utilizând o tehnologie de ultimă generaţie în timp real. Nu este necesară deplasarea la o anumită locaţie, este suficient un computer conectat la internet la data şi ora stabilite şi linkul de conectare!

Corelarea instruirii de cea mai bună calitate cu un sistem performant de recompense şi cu susţinerea personalizată a leaderilor cu experienţă ne dă încredere că noii întreprinzători vor deveni la rândul lor leaderi de succes care vor dezvolta afaceri personale profitabile pe termen lung.

Programul Fast Track este mai mult decât un prilej de a obţine beneficii financiare pentru o perioadă limitată de timp, este mai degrabă o rampă de lansare către un nou viitor al afacerii dumneavoastră, un viitor în care sunteţi înconjurat de antreprenorii de succes cărora le-aţi prezentat oportunitatea de afaceri Amway o dată cu lansarea Fast Track!