Programul European de Creștere a Afacerii în anul fiscal 2014/15

Suntem încântați să vă dezvăluim mai multe informații despre Programul European de Creștere a Afacerii din anul fiscal 2014/15, care începe de la 1 septembrie 2014.

Programul European de Creștere a Afacerii continuă să vă recompenseze pentru atingerea unor noi niveluri de calificare din Planul Amway de Vânzări și Marketing și pentru dezvoltarea unei afaceri echilibrate în lățime și adâncime.

Mai multe informații sunt disponibile în cele două documente de bază ale programului GIP, care includ cele mai frecvente întrebări și răspunsuri privind acest program:

Ca de obicei,  programul GIP va fi prezentat în detaliu pe site-ul amway.ro, la meniul Resurse pentru afacerea Amway < Recompense și Recunoașteri < Programul de creștere a afacerii, care va fi activ începând cu august 2014.  Aici veți putea consulta mai multe materiale despre programul GIP:  Document de referință, Răspunsuri la întrebările dumneavoastră, Prezentare GIP și un video despre programul GIP.

Concentrați-vă pe CREȘTERE și vă vom recompensa SUCCESUL!


LTS 2015 Costa Navarino

Țărmul curat cu nisip fin din Costa Navarino, luxuriantele plantații de măslini,  apa cristalină, caldă şi calmă a Mării Ionice - toate alcătuiesc decorul perfect pentru a vă permite să vă relaxați sau pentru a vă familiariza cu noi instrumente de afaceri și pentru a vă sărbători realizările cu stil.

Întreprinzătorii calificați din România, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Grecia, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Portugalia, Bulgaria, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie și Irlanda vor călători în sesiunea a doua, în perioada 7-12 iunie 2015. Prima noapte cazarea este în Atena, de unde se pleaca a doua zi spre Kalamata.

Înregistrarea online va începe în a doua parte a lunii octombrie. Vă așteptăm cu drag la un alt LTS de neuitat!