Suntem încântați să vă oferim o privire de ansamblu asupra Programului European de Creștere a Afacerii (GIP) în anul fiscal 2014/15, care începe de la 1 septembrie 2014.

Vă prezentăm în continuare câteva informații cheie despre componentele acestui program:

Programul de creștere pentru Platină Fondatorcontinuă să ofere recompense suplimentare lunare de până la 4000 lei întreprinzătorilor calificați la nivelul de Platină Fondator  care creează noi linii calificate în grupurile lor.  

Programul pentru noi calificați continuă să recompenseze IPA Amway pentru atingerea unor noi niveluri de calificare. Noii Producători de Aur, Platină și Platină Fondator pot primi plăți NLP acordate o singură dată, cu o valoare între 3.400 lei și 34.000 lei. Calificații la nivelul de Smarald, Diamant și niveluri superioare de calificare pot primi plăți semnificative de până la 200.000 lei pentru atingerea de noi nivele de calificare și pentru recalificări constante.

Programul de creștere a liniilor Q12  continuă să ofere recompense suplimentare de 67.000 lei pentru Smaralzi și mai sus, pentru fiecare creștere a numărului de linii Q12 în grupurile lor, în anul fiscal 2014/15.   

Calificarea şi plăţile de Smarald şi Diamant European vor continua să fie o parte majoră din noul Program de Creştere a Afacerii în Europa pentru a încuraja efortul susţinut, necesar pentru a construi o afacere Amway puternică şi de succes în Europa.

Criteriile pentru calificarea la Seminarul noilor Platine continuă să vă ajute să  vă alăturați celor mai de succes lideri din Europa într-o călătorie de neuitat. Pentru prima calificare sunt necesare doar opt (8) luni calificate în timpul anului fiscal.

Conferința Diamanților Europeni este unul dintre cele mai prestigioase evenimente Amway anuale, la care sunt invitaţi întreprinzătorii calificați la nivelul de Diamant și mai sus.

Ca de obicei, vă vom pune la dispoziție două documente esențiale pentru programul GIP 2014/15 (Documentul de referință și Răspunsuri la întrebările dumneavoastră), unde veți putea citi informații detaliate despre acest program.

De asemenea, pregătim o secțiune dedicată acestui program pe www.amway.ro , unde veți putea consulta următoarele materiale:

  • Documentul de referință,
  • Răspunsuri la întrebările dumneavoastră,
  • Prezentare GIP PPT,
  • Premiul pentru servicii deosebite acordat Fondatorilor (FAA) și avantaje suplimentare în programul FAA la nivel suplimentar
  • prezentare video.

Vă dorim mult succes în atingerea obiectivelor dumneavoastră în noul an fiscal!