După lansarea statutului de CPP pentru Bulgaria in Noiembrie 2013, ne face plăcere să vă oferim informaţii importante despre deschiderea oficiala a acestei piete.

Data lansării: iunie 2014

Vă reamintim că Bulgaria va face parte din regiunea CLOS şi va fi operată de către Amway România, fără a avea un birou sau o prezenţă fizică în Bulgaria.

Statuturi disponibile din iunie:

CPP, IPA, CP

Înregistrarea ca liber profesionist, asociat unic sau ca o entitate juridică, pentru IPA Amway, trebuie  făcută în Bulgaria. Ghidul complet al IPA Amway în limba engleză și bulgară vor fi încărcate în curând pe site-ul bulgar, împreună cu pașii și documentația necesară pentru schimbarea statutului.

Statutul de Marketing Advisor  nu va fi disponibil, însă liderii internaționali îşi pot stabili o afacere de Marketing Advisor în altă țară CLOS de unde pot îndruma local prospecţii din Bulgaria.

Procesul de înregistrare

În mod asemănător primei faze cu înregistrarea online pe site-ul: www.amway.bg,         cu litere chirilice. Înregistrarea cu litere latine este de asemenea posibilă, dar pentru o înregistrare corectă a numelui pentru comunicări şi documentele legale va trebui trimisă o copie a actului de identitate împreună cu aplicaţia în original semnată.

Taxa de înregistrare de 22 Leva oferă posibilitatea de a descărca materialele din Setul de Start. Un exemplar al listei de preţuri şi al  catalogului de produse vor fi expediate împreună cu prima comandă de produse.

Portofoliul de produse/ preţuri

110 produse din toate gamele(Artistry Essentials, Youth Xtend, Luxury, parfumuri, Body Series, Satinique, Nutrilite, Home Care, eSpring, iCook - piese mici) selectate dintre cele mai bine vândute produse vor fi disponibile la lansare cu extinderea periodică a portofoliului pentru armonizarea cu portofoliul regional.

Preţurile vor fi similare cu cele din Romania.

Procesele de comandă/ plată/ livrare/ returnare

Comanda online pe www.amway.bg se va  plăti prin transfer bancar sau card bancar. Un cont bancar bulgăresc va fi disponibil pentru aceste operaţiuni.

Livrarea la domiciliu în 24 - 72 de ore de la expediere din depozitul ABG Ungaria, se va face prin firma de curierat  Speedy.

Returnarea produselor pe Garanţia Satisfacţiei împreună cu formularul de retur şi factura produselor se va face către adresa de mai jos. După încheierea procesului de retur, returnarea banilor se va face în contul/ cardul bancar al IPA Amway.

Speedy Jsc

Abagar str, Logistics Park SOMAT

1138 Sofia, Bulgaria

Reducerea pentru CPP /  reducere la prima comandă/ cupoane discount

Reducerea pentru CPP / reducerea 10%/ 20% la prima comandă şi programul de cupoane discount funcţionează la fel ca în regiunea CLOS. 

Reducerile, în lei sau în alte monede din zona CLOS, acumulate înainte de faza a doua nu pot fi convertite în leva,  şi nu vor fi plătite în contul noilor IPA Amway, dar pot fi folosite în piaţa unde au fost generate. 

Plata bonusurilor pentru IPA Amway/ calificări/ GIP

Plata bonusului va fi făcută în moneda bulgărească – Leva.

Începând cu faza a doua, toate compensaţiile şi recunoaşterile din Planul de Vânzări şi Marketing vor fi oferite către IPA Amway înregistraţi.

Criteriile pentru prima calificare la Seminarul Conducătorilor (LTS), cu 8 luni de calificare şi volumul noilor înscrişi, vor fi aplicate pentru acest an fiscal 2013/ 14, cu condiţia să existe statutul de IPA Amway până la finalul anului 2014.

Orice lună calificată ca CPP în prima fază a lansării va fi luată în considerare pentru LTS /Planul de Vânzări şi Marketing pentru IPA Amway înregistraţi.

Plăţile pentru noii calificaţi din programul GIP valabil în regiunea CLOS vor fi acordate pentru IPA Amway începând cu cea de-a doua fază, pe baza lunilor calificate începând din noiembrie 2013.

Întâlniri

Începând cu cea de-a doua fază Politica privind organizarea întâlnirilor va fi armonizată cu Politica europeană de organizare a întâlnirilor. Până atunci, rămâne valabilă politica curentă ce prevede autorizarea întâlnirilor  până la 100 de persoane. 

Comunicarea cu Amway România

Vă reamintim datele de contact pentru biroul din România:

e-mail: infobg@amway.com

telefon: +359 (0) 70013443, redirecţionează toate apelurile către biroul din Romania

Adresa: Str. Barbu Vacarescu 241A, et. 2, Sector 2 Bucuresti 020276.