Caravanele organizate de Amway România în ultimul an s-au bucurat de un real succes în rândul întreprinzătorilor şi al vizitatorilor şi au avut deja rezultate foarte bune în promovarea produselor şi a afacerii Amway.

Dorim să rămânem în atenţia publicului larg din cât mai multe localităţi din ţară. De aceea am iniţiat împreună cu liderii de top din România un nou proiect prin care să aducem produsele şi afacerea Amway mai aproape de potenţialii clienţi şi de viitorii întreprinzători: Mini-Caravanele Amway.

Ne face plăcere să vă anunţăm că primul eveniment de acest tip va avea loc pe data de 12 aprilie 2014, la River Plaza Mall din Ramnicu Valcea, între orele 15.00-19.00, în colaborare cu grupurile de Diamant Elena şi Dragoş Floroiu şi Cristina şi Constantin Ciobanu, cărora le mulţumim pentru profesionalismul şi dedicarea cu care s-au implicat în organizarea acestui eveniment.

Vă invităm să vizitaţi standurile ARTISTRY, NUTRILITE şi AMWAY HOME, unde vor avea loc demonstraţii de produse susţinute de experţii Amway, şedinţe de machiaj şi testare de produse. Ca de obicei, Amway România va oferi şi la acest eveniment o serie de promoţii speciale pentru participanţi, precum înscrierea gratuită şi reduceri pentru comenzi, în aceleaşi condiţii ca şi la celelalte Caravane Amway. Detalii despre promoţii se vor putea obţine la standul Business.

Suntem siguri că succesul acestui eveniment va inspira şi alţi lideri să organizeze mini-Caravane în zonele unde îşi desfăşoară activitatea, pentru a populariza valorile companiei şi propriile realizări în faţa partenerilor, prietenilor şi clienţilor.