Cu o experiență de peste 50 de ani pe piața vânzărilor directe, Amway își menține standardele de calitate, fiind în pas cu tehnologiile inovatoare și soluțiile de ultimă generație, menite să faciliteze coordonarea și dezvoltarea afacerii. Ne face, așadar, plăcere să vă informăm cu privire la lansarea aplicației GRATUITE  Amway Europe Income Simulator.

Această aplicație a fost concepută special pentru a ajuta Întreprinzătorii Amway din Europa* să estimeze potențialele câștiguri acumulate în urma vânzării  de produse, consolidând astfel o afacere Amway de succes.
Aplicația Amway Income Simulator are în vedere dezvoltarea afacerii în trei etape:

  • venituri imediate
  • plată de performanță
  • construirea afacerii

Prin introducerea de valori în secțiunile aferente aplicației, veți putea vedea care ar fi impactul vânzării de produse în dezvoltarea afacerii dumneavoastră, respectiv a veniturilor lunare sau anuale.

Puteți, de asemenea, folosi  Amway Europe Income Simulator pentru a vă încuraja liniile descendente, arătându-le care ar putea fi veniturile rezultate în urma activității acestora.

Informații detaliate

Aplicația Amway Income Simulator poate fi accesată prin intermediul smartphone-urilor și al tabletelor (atât iOS/Apple, cât și Android), precum și sub forma unei aplicații online pe site-ul www.amway.ro, începând din luna aprilie 2014 (data exactă va fi anunţată într-o comunicare ulterioară).

Accesați contul personal, secțiunea Resurse pentru afacerea Amway > Instrumente pentru afacere, pentru informații detaliate cu privire la această aplicație. Alegeți categoria aferentă platformei pe care o folosiți (iOS/ Android) pentru instrucțiuni de folosire și de descărcare a aplicației. Veți avea la dispoziție și un clip video cu sfaturi de promovare pentru liniile dumneavoastră descendente.

 Această aplicație vă va ajuta nu doar în estimarea veniturilor, ci va îmbunătăți comunicarea cu generația tânără și cu noi potențiali întreprinzători. Folosiți această metodă simplă și atrăgătoare pentru a le arăta potențialilor noi întreprinzători Amway veniturile estimate!


* Aplicația Amway Income Simulator nu va fi lansată în Țările Baltice, Croația, Bulgaria și Kazakhstan.