Caravana Amway la Constanta, 9 martie 2014

Vă reamintim că pe data de 9 martie  vom fi prezenţi la Constanta, Maritimo Shopping Center (220 Aurel Vlaicu Bd. 900498 Constanța),  între orele 13.00 - 18.00., pentru o nouă ediţie a Caravanei Amway, un  eveniment  destinat să prezinte viziunea si valorile companiei către publicul larg.

La acest eveniment Amway România oferă o serie de oferte speciale pentru participanţi:

 • Promoţie pentru noi înscrieri
  Toate înscrierile noi procesate în cadrul evenimentului vor fi gratuite!
  Amway România oferă gratuit Setul de Oportunitate (Setul 1), iar pentru cei care plasează prima comandă de minim 50 VP la eveniment (pe Formularul de comandă, nu online) nu se va percepe nici un cost pentru Setul de Start (Setul 2).
 • Promoţie pentru întreprinzătorii deja înscrisi*
  Comenzile în valoare de 50-150 VP plasate în cadrul evenimentului (pe formular de comandă, nu online) beneficiază de 10% reducere de preţ. Comenzile vor fi procesate manual pe10 martie. Comenzile de 100 VP procesate astfel vor genera cupoane discount, însă nu va fi posibil să se aplice eventualele cupoane active la procesarea manuală a comenzilor de la Caravană.

  Aceste promoţii vor fi disponibile numai pentru întreprinzătorii şi prospecţii care vor fi prezenţi la Caravana, iar Amway va solicita prezentarea unui act de identitate înainte de a accepta formularele de înscriere sau de comandă.

  Detalii suplimentare vor fi disponibile la standul de Business

* Produsele incluse deja in diferite promotii existente nu sunt incluse in aceasta oferta.

Vă asteptăm să contribuiţi activ la acest eveniment venind într-un număr cât mai mare împreună cu partenerii, prietenii si clienţii dumneavoastră.

Folositi materialul de mai jos pentru a invita oaspeti, clienti, potentiali noi intreprinzatori.

Caravana Amway Constanta