Programul de achizitionare in rate a produselor iCook/eSpring s-a bucurat si continua sa se bucure de un real success.

Pentru a veni in intampinarea solicitarilor Intreprinzatorilor Amway, suntem incantati sa va anuntam ca incepand cu luna martie 2014 plafonul maxim de creditare a crescut de la 4100 lei la 5600 lei. Conditiile de acordare a creditelor raman in mare parte aceleasi:

1.Cumparatorul sa fie inscris in afacerea Amway de cel putin 6 luni

2. Cumparatorul sa aiba o activitate personala constanta in ultimele 6 luni de minim 100 VP in cazul celor inregistrati ca si Cumparator Privilegiat Plus sau de 200 VP in cazul celor inregistrati ca Intreprinzator Autorizat Amway.

3. Media platilor provenite din Planul de vanzari si Marketing si din Programele de Crestere realizate in ultimele 6 luni sa acopere rata lunara.

Intrucat inregistrarea in sistemul de rate va fi automatizata incepand cu luna mai 2014, este necesara standardizarea planurilor de rambursare la maxim doua planuri, in functie de indeplinirea conditiilor de mai sus, dupa cum urmeaza:

4. Avansul pentru contractul de rate solicitat se va plati numai in limita a 25% sau 50% din valoarea produsului, diferenta fiind impartita ca si pana acum in 12 rate lunare.

Exemplu: un Cumparator Privilegiat Plus care a realizat 100 VP in fiecare luna in perioada septembrie 2013 – februarie 2014 si o medie de plati de 227 lei va plati pentru eSpring un avans de 25%. In cazul in care media este de 152 lei, va plati avans de 50%.

Aceasta modificare va intra in vigoare in luna mai 2014.

Pentru orice fel de informatii privind achizitionarea in rate va rugam sa contactati sediul Amway.