Vă reamintim că  extinderea afacerii Amway în Bulgaria demarează cu faza întâi preliminară începând cu data de  19 noiembrie 2013.

În această fază  se introduce posibilitatea înscrierii cetăţenilor bulgari,  numai cu statutul de Cumpărător Privilegiat Plus. Acest statut oferă dreptul de a îndruma noi persoane, de a achiziţiona produse Amway pentru uz personal din orice ţară CLOS şi de a obţine reduceri şi cupoane discount pentru cumpărăturile viitoare.

Planul de Vânzări şi Marketing

Întrucât Bulgaria este parte a regiunii CLOS din Europa de Est, Planul Amway de Vânzări şi Marketing se aplică la fel în ca şi în celelalte ţări din regiunea de îndrumare consolidata CLOS:

În Bulgaria se aplică regula de menţinere a nivelului de 21% deasupra unei linii îndrumate internaţional.

Calificări

Întrucât în această fază în Bulgaria va fi disponibil numai statutul de Cumpărător Privilegiat Plus, deocamdată calificările din Planul de Vânzări şi Marketing nu se aplică pentru unităţile înscrise în Bulgaria.  

În faza a doua de extindere a afacerii în Bulgaria (prevăzută pentru a doua parte a anului 2014) calificările se vor putea obţine în aceleaşi condiţii ca şi pe celelalte pieţe europene, iar orice eventuală lună calificată realizată în timpul fazei 1 va fi luată în considerare pentru recompensele şi recunoaşterile prevăzute în Planul de Vânzări şi Marketing , cu condiţia ca unitatea respectivă să-şi modifice statutul din CPP în IPA.  

Calificări pentru Programele de creştere a afacerii  şi Seminarul Conducătorilor (GIP/LTS)

Din faza a doua piaţa din Bulgaria va adopta Programul European de Creştere a afacerii  (GIP), iar orice eventuală lună calificată realizată în timpul fazei 1 va fi luată în considerare pentru recompensele şi recunoaşterile prevăzute în aceste programe, cu condiţia ca unitatea respectivă să-şi modifice statutul din CPP în IPA.  

Calificarea pentru Seminarul European al Conducătorilor se va face conform criteriilor pentru prima calificare, cu 8 (opt) luni calificate şi îndeplinirea celorlalte criterii de volum personal şi volum generat de noii înscrişi.  

Discount pentru CPP

Orice discounturi care vor fi generate în faza întâia în lei vor putea fi folosite numai pentru comenzile plasate pe amway.ro sau în Amway Business Center Bucureşti.

Unităţile înscrise iniţial în Bulgaria cu statutul de CPP şi care îşi vor modifica statutul în IPA din faza a doua vor putea beneficia în continuare de eventualele discounturi în lei generate în faza întâia. Acestea se vor aplica sub formnă de reduceri la comenzile plasate pa amway.ro sau în Amway Business Center Bucureşti. Nu va fi posibil transferul acestor discounturi în contul din Bulgaria.

LOS Map

Site-ul www.amway.bg va conţine un meniu de LOS online identic cu cele disponibile în celalte ţări CLOS.  

Materiale de afaceri Amway, Regulile şi Politicile Amway 

Materialele de afaceri Amway , precum şi Regulile de Conduită şi Politicile de afaceri  Amway – adaptate la cerinţele legale şi de afaceri specifice fazei întâia - vor fi disponibile în format digital downloadabil pe site-ul amway.bg.

Întâlniri

Se pot deja solicita autorizări pentru întâlnirile de maxim 100 de persoane care urmează să fie organizate începând cu data de 19 noiembrie.

Întrucât în faza întâia este disponibil numai statutul de CPP, singurele materiale autorizate pentru prezentarea oportunităţii de afaceri sunt:  

  • Prezentarea Generala Amway (format ppt in limba bulgara)
  • Prezentarea oportunităţii Amway (format pdf/ppt in limba bulgara)

Ambele materiale vor fi disponibile pe amway.bg şi amway.ro, în limba bulgară.

În timpul întâlnirilor este recomandat să meţionaţi că deocamdata în Bulgaria este disponibil numai statutul de Cumpărător Privilegiat Plus, dar că din faza a doua vor fi disponibile toate beneficiile oportunităţii Amway, odată cu introducerea statutului de Întreprinzător Privat Autorizat Amway

Comunicarea cu Amway România

Toate documentele şi comunicările trebuie trimise la biroul Amway România. Pentru documentele originale, adresa Amway România este: Str. Barbu Văcărescu, nr. 241A, et. 2, sector 2, Bucureşti, cod 020276.

Pentru corespondenţa uzuală sau orice document scanat: infobg@amway.com sau prin fax la +40 21 202.00.78

Pentru apelurile din Bulgaria, va fi disponibil un număr de telefon special din această ţară: +359 (0) 70013443, de unde apelurile vor fi redirecţionate către biroul Amway România.