Pe 24 noiembrie 2013, Caravana Amway  vă aşteaptă la Piteşti Euromall, între orele 13-18, cu demonstraţii interactive, premii surpriză, machiaje gratuite, informatii despre oportunităţile de afaceri şi, bineînţeles, promoţii speciale:

  • Promoţie pentru noi înscrieri
    Toate înscrierile noi procesate în cadrul evenimentului vor fi gratuite!
    Amway România oferă gratuit Setul de Oportunitate (Setul 1), iar pentru cei care plasează prima comandă de minim 50 VP la eveniment (pe Formularul de comandă, nu online) nu se va percepe nici un cost pentru Setul de Start.

Pentru această promoţie nu pot fi luate în considerare cazurile de reînscriere.

  • Promoţie pentru întreprinzătorii deja înscrişi
    Reducere de 10%
    Comenzile în valoare de 50-150 VP plasate în cadrul evenimentului (pe formular de comandă, nu online) beneficiază de 10% reducere de preţ. Comenzile vor fi procesate manual pe 25 noiembrie. Comenzile de 100 VP procesate astfel vor genera cupoane discount , însă nu va fi posibil să se aplice eventualele cupoane active la procesarea manuală a comenzilor de la Caravană.

Aceste promoţii vor fi disponibile numai pentru întreprinzătorii şi prospecţii care vor fi prezenţi la Caravana, iar Amway va solicita prezentarea unui act de identitate înainte de a accepta formularele de înscriere sau de comandă.

Detalii suplimentare vor fi disponibile la standul de Business.