Întrucât se apropie data primei faze a lansării pieţei din Bulgaria, dorim să vă oferim mai multe detalii privind activităţile permise şi diversele procese care au loc în această fază.

Deschiderea pieţei din Bulgaria va avea loc în două faze:

  • faza 1, 19 noiembrie 2013 - lansarea statutului de Cumpărător Privilegiat Plus Amway, având adresă din Bulgaria
  • faza a 2-a - la mijlocul anului 2014 - lansarea statutului de IPA Amway şi livrarea comenzilor în Bulgaria

Vă prezentăm în continuare informaţii detaliate privind toate aspectele legate de faza întâi.

Birou

Nu va exista un birou al filialei în Bulgaria, întrucât toate operaţiunile legate de piaţa din Bulgaria vor fi operate de filiala Amway România.

Statut

Pe baza numărului dumneavoastră Amway, puteţi îndruma potenţiali întreprinzători din Bulgaria. De asemenea, persoanele înregistrate în Bulgaria pot îndruma în toate pieţele CLOS.

În prima fază, este valabil numai statutul de Cumpărător Privilegiat Plus Amway. Acest tip de statut oferă dreptul de a îndruma noi persoane, de a achiziţiona produse Amway pentru uz personal din orice ţară CLOS şi de a obţine reduceri şi cupoane discount pentru cumpărăturile viitoare.

Reducerea pentru CPP Amway

Reducerile pentru cumpărăturile viitoare sunt de până la 50% din valoarea comenzii şi, indiferent de ţara CLOS în care se face comanda, acestea sunt acordate numai în RON şi pot fi utilizate doar pentru cumpărături online din România (cu livrare la o adresă din România) sau de la Amway Business Center din Bucureşti.

Cupoane discount

Cupoanele sunt generate în moneda locală a ţării CLOS în care se face comanda şi pot fi utilizate numai pentru cumpărături în ţara respectivă.

Procesul de înregistrare

Nou înscrişi

Înregistrarea va putea fi făcută numai online, în litere chirilice, pe site-ul web aferent www.amway.bg. Noii CPP Amway înregistraţi în Bulgaria vor putea să îndrume noi CPP Amway în Bulgaria sau în orice altă ţară CLOS.

Documente necesare

Pentru validarea înregistrării, toţi noii înscrişi au la dispoziţie 30 de zile pentru a trimite la Amway România contractul pentru statutul de CPP Amway completat şi semnat în original.

Taxa de înscriere

Taxa de înscriere va fi de 50 lei, inclusiv TVA.

Plata taxei de înscriere

Taxa de înscriere va fi selectată de pe pagina personală a noului Cumpărător Privilegiat Plus Amway înregistrat.

Modalităţi de plată:

  • card bancar (pentru tranzacţii în alte valute pot fi aplicate rate de schimb sau diverse tipuri de comisioane bancare)
  • transfer bancar în contul Amway România:

RO36RZBR0000060009482271

Raiffeisen Bank Bucureşti, Sucursala Dorobanţi

Cod Swift: RZBRROBU

Plata trebuie făcută în LEI.

  • Direct la Amway Business Center Bucureşti (cash sau cu card)

 

Procesul de schimbare de ţară – documente necesare

Pentru CPP Amway deja înscrişi în România – "Formularul de modificare a adresei", disponibil în secţiunea Bibliotecă de pe www.amway.bg, trebuie completat şi trimis în original la Amway România împreună cu o copie a actului de identitate.

Pentru CPP Amway deja înregistraţi într-o altă ţară CLOS – "Contractul de schimbare a ţării", disponibil în secţiunea Bibliotecă de pe www.amway.bg, trebuie trimis în original la Amway România împreună cu o copie a actului de identitate.

Livrarea produselor

După plata taxei de înscriere, CPP Amway pot achiziţiona produse numai pentru uz personal din orice ţară CLOS. Cel mai apropiat Amway Business Center se află în Bucureşti, Şos. Pipera 48, sector 2. Prima comandă trebuie să fie plasată în maximum 10 zile de la data înregistrării pentru a putea beneficia de  promoţia prima comandă, disponibilă în aceleaşi condiţii în toate ţările CLOS (10%, pentru comenzi între 100 VP - 199,99 VP, 20% din valoarea unei comenzi de 200 VP pentru comenzile ce depăşesc 200 VP).

Întâlniri

Odată cu lansarea primei faze, în Bulgaria sunt permise prezentări ale Oportunităţii de afaceri Amway:

  • pentru întâlniri "unu la unu" (sau "doi la doi"), nu este necesară nicio autorizare prealabilă;
  • pentru întâlniri de până la 100 persoane, trebuie trimise notificări, iar astfel de întâlniri trebuie autorizate de către Amway România înainte de data evenimentului. 

Dând click pe linkurile de mai jos puteţi descărca Politica de întâlniri pentru Bulgaria valabilă din 19 noiembrie 2013, împreună cu formularul de autorizare a întâlnirilor.

Politica de întâlniri pentru Bulgaria

Formular de înregistrare întâlniri Bulgaria

Comunicarea cu Amway România

Toate documentele şi comunicările trebuie trimise la biroul Amway România. Pentru documentele originale, adresa Amway România este: Str. Barbu Văcărescu, nr. 241A, et. 2, sector 2, Bucureşti, cod 020276.

Pentru corespondenţa uzuală sau orice document scanat: infobg@amway.com

Pentru apelurile din Bulgaria, va fi disponibil un număr de telefon special din această ţară: +359 (0) 70013443, de unde apelurile vor fi redirecţionate către biroul Amway România.