Crema pentru mâini şi unghii HAND SERIES

Avem plăcerea de a vă prezenta noua Cremă pentru Mâini şi Unghii HAND SERIES cu Ulei de Argan şi Vitamina E, ce va fi disponibilă la vânzare începând cu data de 4 noiembrie 2013.

Mâinile ne pot trăda vârsta. Noua cremă hidratantă pentru Mâini şi Unghii HAND SERIES protejează pielea extrem de delicată a acestora:

  • Noua Cremă pentru Mâini HAND SERIES are un design atrăgător şi o formulă deosebită. Crema este însoţită de un fermecător accesoriu în formă de inimă, ce dă produsului o notă de eleganţă şi atrage atenţia într-un mod plăcut.
  • Setul conţine trei flacoane a câte 30 ml, fiecare putând fi păstrat oricând în geantă sau transportat cu uşurinţă în călătorii.
  • Crema conţine Ulei de Argan – unul dintre cele mai valoroase şi eficiente uleiuri din lume, cunoscut pentru calităţile hidratante – denumit şi “aur lichid”! Cel de-al doilea ingredient cheie este Vitamina E, renumită pentru calităţile antioxidante.

Informaţii cheie:

Comanda nr.

Denumirea produsului

VP

VA

Preţ Amway inclusiv TVA

Preţ de vânzare recomandat

117522

Crema pentru mâini şi unghii Hand Series

12,78

76,23

       94,53

122,89

Data lansării: 4 noiembrie2013

Sperăm că noua Cremă pentru Mâini şi Unghii HAND SERIES va fi atât pe placul dumneavoastră, cât şi al clienţilor dumneavoastră!