După cele două evenimente de succes de la Braşov şi Iaşi,  Caravana Amway va sosi la Piteşti  pe 24 noiembrie .

Ca urmare a succesului  înregistrat la Iaşi într-o locaţie deschisă publicului larg, evenimentul de la Piteşti se va desfăşura tot într-un astfel de spaţiu, la Euromall Piteşti, între orele 13.00 - 18.00.

Programul Caravanei Piteşti va include prezentări de produse susţinute de către Expertii Amway şi trainerii Amway Mona şi Raluca, tombola pentru vizitatori şi, bineînţeles, promoţii speciale:

 • Promoţie pentru noi înscrieri
  Toate înscrierile noi procesate în cadrul evenimentului vor fi gratuite!
  Amway România oferă gratuit Setul de Oportunitate (Setul 1), iar pentru cei care plasează prima comandă de minim 50 VP la eveniment (pe Formularul de comandă, nu online) nu se va percepe nici un cost pentru Setul de Start.
 • Promoţie pentru întreprinzătorii deja înscrişi
  Reducere de 10%
  Comenzile în valoare de 50-150 VP plasate în cadrul evenimentului (pe formular de comandă, nu online) beneficiază de 10% reducere de preţ. Comenzile vor fi procesate manual pe 25 noiembrie.

Aceste promoţii vor fi disponibile numai pentru întreprinzătorii şi prospecţii care vor fi prezenţi la Caravana, iar Amway va solicita prezentarea unui act de identitate înainte de a accepta formularele de înscriere sau de comandă.

Detalii suplimentare vor fi disponibile la standul de Business.

IMPORTANT! Nominalizare experţi

Având în vedere implicarea dumneavoastră în realizarea evenimentelor anterioare, contăm pe sprijinul dumneavoastră şi pentru acest eveniment de la Pitesti, pentru care vă rugăm să ne transmiteţi propunerile pentru Experţii Amway din grupul dumneavoastră.

Rolul Experţilor Amway este extrem de important, pentru a demonstra calitatea extraordinara a produselor şi valoarea oportunităţii de afaceri Amway, iar participarea in calitate de Expert reprezintă o carte de vizită in faţa potenţialilor clienţi, prospecţi, dar şi in faţa celorlalţi parteneri Amway.

Recomandăm astfel următorul profil pentru Intreprinzătorii care vor juca rolul de expert:

 • minim 1 an in afacere
 • consumator fidel al gamei de produse pe care o reprezintă
 • cunoştinţe solide in domeniul gamei de produse, de preferat să fi participat la cel puţin un workshop pe gama respectiva organizat de Amway (sau Amway Professional)
 • experienţa dovedită în prezentarea în public a gamei de produse alese
 • calităţi de bun prezentator, carisma, dicţie
 • spontaneitate.

Participarea in calitate de Expert reprezintă o carte de vizită în faţa potenţialilor clienţi, prospecţi, în faţa celorlalţi parteneri Amway, dar şi o carte de vizită a companiei in faţa publicului larg.

Aşteptăm propunerile pentru Experţii Amway din grupul dumneavoastra până pe 5 noiembrie, împreună cu zona/zonele de produse pe care doresc sa le reprezinte (pe inforo@amway.com, sau telefonic la 021.202.00.00).

Persoanele selectate pentru rolul de Expert vor fi ulterior incluse într-un program special de pregătire (on-line şi faţă în faţă), susţinut de trainerii Amway.

Aşteptăm cu interes nominalizările şi suntem convinşi că prin aceste programe şi prin efortul comun vom putea consolida imaginea companiei şi creşte afacerea Amway în România.