EXTINDEREA ACTIVITĂȚII AMWAY ÎN BULGARIA


Suntem încântați să vă informăm că am început să pregătim procesul de extindere al afacerii Amway în Bulgaria. Acest proiect va include două faze:

  • Faza 1 (a doua jumătate a lunii noiembrie 2013)
  • Faza 2 (data estimată fiind la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului 2014)

Faza I
Începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie 2013, este permis să îndrumați în Linia de Îndrumare Consolidată - CLOS (Regiunea CLOS include următoarele piețe: Polonia, Letonia, Lituania, Estonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Slovenia,Croația, Ucraina și Turcia) rezidenți din Republica Bulgaria care doresc să achiziționeze produse pentru propriul lor uz.


Procesul de înregistrare
Aplicanți noi
Un cetățean al Republicii Bulgaria poate semna în calitate de Cumpărător Privilegiat Plus (CPP) un contract cu Amway România. Procesul de înregistrare este aproape la fel cu cel al cetățenilor români. Principala diferență este aceea că cetățenii bulgari se pot înregistra numai online pe www.amway.bg (informațiile sunt afișate în alfabetul chirilic). Se percepe o taxa de înregistrare de 50 RON (TVA-ul este inclus), care va trebui plătită prin card în termen de 30 de zile de la data înregistrării. În urma înregistrării se primește un Set de Start în limba bulgară, disponibil numai
pentru a fi descărcat online (nu se va expedia o variantă tipărită). Contractul poate fi semnat numai pe teritoriul României, iar o copie tipărită și semnată în mod corespunzător trebuie să fie trimisă către Amway România în termen de 30 de zile.
Contracte existente ale cetățenilor Republicii Bulgaria
În cazul în care există contracte de Cumpărător Privilegiat Plus (CPP) încheiate anterior cu Amway România sau cu altă piață din Regiunea CLOS, va fi necesar să se completeze un formular de schimbare a adresei. Acesta va putea fi descărcat de pe www.amway.bg (Resurse pentru afacerea Amway<Bibliotecă<Formulare de afaceri). Formularul completat și semnat trebuie să fie trimis către Amway România.
IPA Amway pot desfășura afacerea Amway numai în România sau în alte piețe Amway, în conformitate cu modul de înregistrare fiscală.
Livrarea de produse
Produsele vor fi trimise numai la adresa cu care s-au înregistrat ca adresă de livrare în teritoriul CLOS de unde s-a făcut comanda. Chiar dacă persoana îndrumată declară o adresă de livrare de pe teritoriul Republicii Bulgaria, el/ea va avea nevoie de o adresă din zona CLOS pentru comenzi și livrări de produse. În Faza I produsele nu se vor expedia către adrese din Republica Bulgaria.
Întâlniri
Pe teritoriul Republicii Bulgaria sunt permise numai întâlnirile de tip “unu la unu” sau “doi la doi”. Întâlnirile cu până la 100 de participanți pot fi organizate în baza unei solicitări transmise  către Amway România și acordarea de către Amway România a unei autorizații, înainte de data la care va avea loc întâlnirea.
Nu există nicio restricție în ceea ce privește accesul cetățenilor Republicii Bulgaria la seminarii sau alte tipuri de întâlniri organizate pe teritoriul altor piețe Amway.
Materiale auxiliare de afaceri (BSM)
Producerea, comercializarea, distribuirea și promovarea materialelor auxiliare de afaceri este interzisă pe teritoriul Republicii Bulgaria.
Comunicarea cu Amway România
Va fi disponibil un serviciu de asistență în limba bulgară, la numărul de telefon +359 (0) 70013443.
Faza II
În această fază produsele Amway vor putea fi livrate către adresele înregistrate pe teritoriul Republicii Bulgaria. Mai multe informații referitoare la această fază vă vom transmite la o dată ulterioară.
În cazul în care doriți mai multe informații și lămuriri, vă rugăm să nu ezitați să contactați Amway România.