Începând din luna septembrie Amway România vă pune la dispoziţie un program nou de training WebLIVE pe Internet, în colaborare cu Amway Academy.

Utilizând o tehnologie de ultimă generaţie, şedinţele de training susţinute de trainerii Amway Raluca Felea şi Mona Constantinescu vor putea fi urmărite în timp real pe calculator, iar participanţii vor putea chiar adresa direct întrebări trainerului. Nu este necesară deplasarea la o anumită locaţie, trebuie doar să fiţi în faţa computerului la data şi ora stabilite şi să accesaţi linkul de conectare!

La o astfel de prezentare se pot conecta până la 100 de dispozitive (calculator, laptop, tabletă) simultan, iar numărul efectiv al participanţilor poate fi chiar mai mare dacă mai multe persoane folosesc acelaşi calculator.

În luna septembrie şedinţele de training pentru gama nouă ARTISTRY YOUTH XTEND vor fi organizate pe datele :

  • 18 septembrie ora 18:30
  • 23 septembrie ora  17:30
  • 26 septembrie ora  19:00
  • 30 septembrie ora  19:00

Persoanele interesate să participe sunt rugate să trimită o solicitare către inforo, menţionând adresa lor de e+mail, numărul Amway şi data şi ora la care doresc să participe, pentru a li se trimite linkul de conectare. Solicitările vor fi procesate în ordinea primirii, ţinând cont de numărul maxim de conexiuni posibile.

În funcţie de numărul de solicitări primite este posibil să se programeze şedinţe suplimentare în luna septembrie dacă va fi necesar.