Artistry este marca premium de produse de înfrumusețare nr. 1 în lume în domeniul vânzărilor directe.*

 

Cu ajutorul produselor cosmetice de machiaj din gama ARTISTRY™, fiecare femeie își poate crea machiajul complet și sofisticat pe care și-l dorește. Această gamă cuprinzătoare de produse include o linie completă de produse de machiaj pentru față, ochi, obraji și buze, în nuanțe adecvate fiecărui ton de ten și potrivite oricărei vârste.

   

OCHI

 

BUZE

 


Comandă acum
ARTISTRY SIGNATURE COLOR™

 

MACHIAJE

   
   

TERESA PALMER

Teresa Palmer este imaginea globală pentru produsele ARTISTRY™ din domeniul machiajului și al îngrijirii tenului. „Îmi place foarte mult ARTISTRY, în special produsele sale luxoase, sofisticate, cu accente moderne. Am o încredere totală în ele”, afirmă Teresa. Pe lângă faptul că este o frumusețe clasică, Teresa este o tânără dinamică și o actriță talentată, care întruchipează perfect esența mărcii ARTISTRY.

 

RICK DICECCA

Rick DiCecca, make-up artistul global ARTISTRY, și-a ales această carieră în industria frumuseții în primul rând din pasiunea sa pentru artă și din talentul său deosebit în îmbinarea culorilor. „Găsirea nuanțelor ideale îți oferă un sentiment de încredere și nu este nimic mai atrăgător la o femeie decât încrederea în sine”, afirmă Rick.

 

Nu rata această ocazie de a epata! Urmărește lansarea Colecțiilor de machiaj personalizate, în ediție limitată, marca ARTISTRY.

 

COLECȚIILE DE MACHIAJ ÎN EDIȚIE LIMITATĂ

FAŢĂ

 

 

Ghidul pentru alegerea nuanței potrivite de fond de ten ARTISTRY

 

 

* Sursa: Euromonitor International Limited. Beauty and Personal Care ediția 2016, categoria Premium Beauty and Personal Care, vânzări cu amănuntul în valoare, umbrella brand, 2015.