• Suport ştiinţific
 • 7 inamici ai tenului
 • Tehnologie şi ingrediente cheie
 • Caracteristici şi beneficii
 • Mod de întrebuinţare

Suport ştiinţific

ARTISTRY a fost mereu un deschizător de drumuri al cercetării ştiinţifice în domeniul frumuseţii, iar Programul nostru de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY Intensive reprezintă excelenţa în rândul produselor anti-rid. Acest tratament nu numai că repară efectiv semnele vizibile ale îmbătrânirii în doar două săptămâni, ci oferă şi avantaje similare unui foto-tratament facial profesional de reîntinerire efectuat în cadrul unei clinici* - şi aceasta în confortul propriului dumneavoastră cămin.  Practic, acţionează cu 75% mai rapid comparativ cu procesul natural de refacere, pentru un ten cu aspect întinerit.  


*Foto-tratamentul facial de reîntinerire este un tratament profesional care utilizează tehnologie luminoasă pulsatorie pentru refacerea epidermei, având ca rezultat un aspect tonifiat şi întinerit al tenului. Foto-tratamentele faciale de reîntinerire au rezultate excelente, însă pot fi aplicate numai de către persoane specializate, într-o clinică de profil.  Mai mult, aceste tratamente pot fi destul de scumpe şi necesită mai multe vizite până la atingerea rezultatelor dorite.  

 

Programul de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY™ Intensive are un preţ accesibil şi oferă beneficii care pot fi obţinute în intimitatea propriei dumneavoastră locuinţe, atunci când doriţi. 

7 inamici ai tenului

 

Programul de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY™ Intensive şi-a dovedit eficacitatea, ajutând la refacerea epidermei afectate de “Cei 7 inamici ai tenului”:

Expunerea la razele UV ale soarelui
Schimbările climatice, cum sunt vântul şi frigul
Caracteristici ale stilului de viaţă precum fumatul sau stresul
Factorii interni, cum sunt starea generală de sănătate
Alimentaţia 
Îmbătrânirea cronologică
Un regim neadecvat de îngrijire a tenului

Tehnologie şi ingrediente cheie

Programul de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY Intensive este rezultatul a 10 ani de cercetări revoluţionare în domeniul tehnologiei ADN şi a fost dezvoltat pornind de la formula de succes a produsului nostru anterior, Serul Reparator Intensiv ARTISTRY TIME DEFIANCE™. 

Formula avansată a Complexului Deep Night Action 7 conţine numeroase ingrediente-cheie, ceea ce conduce la trei noi acţiuni puternice de regenerare, cu 7 rezultate majore vizibile dovedite atât clinic, cât şi în urma testării consumatorilor.

Cele 7 niveluri de regenerare a tenului:

 

 1. Reface tenul deteriorat la nivel celular, ceea ce conduce la un aspect întinerit şi revigorat al acestuia.
 2. Regenerează matricea extracelulară, având ca rezultat reducerea liniilor fine şi a ridurilor.
 3. Calmează epiderma deteriorată.
 4. Îmbunătăţeşte luminozitatea tenului şi îi redă strălucirea.
 5. Revitalizează şi menţine bariera naturală de hidratare a epidermei.
 6. Intensifică regenerarea celulelor epidermei, reducând asprimea acesteia.
 7. Previne deteriorarea tenului ca urmare a acţiunii factorilor agresivi din mediu care provoacă apariţia îmbătrânirii.

Programul de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY Intensive a fost testat clinic, având rezultate excepţionale dovedite. 

Produsul include toate ingredientele care susţin refacerea epidermei:

  sistemul unic de furnizare Ultrasomes© 
  extracte din rădăcină de lemn dulce
  frunze de Alpina
  seminţe de floarea soarelui
  rozmarin
  ovăz
  lămâie şi castravete

 

Puternicul său Soothing System (sistem calmant, relaxant) pe bază de lemn dulce face de asemenea ca formula produsului să fie şi mai stabilă şi potrivită pentru tenul sensibil.  

Caracteristici şi beneficii

 

 Produsul a fost conceput pentru a da rezultate vizibile în doar 14 zile, însă beneficiile acestuia pot fi observate chiar mai devreme. Momentul ideal pentru aplicarea acestui produs este seara înainte de culcare, deoarece în timpul somnului sistemul de refacere a organismului nostru este mai eficient.

În urma testelor clinice efectuate asupra Programului de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY™ Intensive s-a constatat că acesta:

 • regenerează celulele deteriorate cu 75% mai rapid, comparativ cu procesul natural de refacere a epidermei;
 • reduce cu 99% liniile fine vizibile;
 • îmbunătăţeşte cu 261% strălucirea şi luminozitatea tenului;
 • după 14 zile de utilizare, nivelul barierei de hidratare naturală a epidermei a fost refăcut în 98% dintre cazuri;
 • asprimea tenului persoanelor care au utilizat acest produs a fost redusă cu 83%;
 • rezultatele au arătat că persoanele care au folosit produsul au observat o protecţie de 71% împotriva deteriorării provocate de factorii nocivi din mediu.

Mod de întrebuinţare

 

Produsul este destinat utilizării de trei sau patru ori pe an, odată cu schimbarea anotimpurilor sau în urma unui eveniment major de viaţă, cum sunt naşterea unui copil, schimbarea locuinţei sau începutul unei noi cariere. 

 

Recomandăm integrarea produsului în rutina de seară pentru îngrijirea tenului. După curăţarea feţei şi aplicarea loţiunii tonice, folosiţi întregul conţinut al unei pompiţe, aplicând delicat produsul pe faţă, pe gât şi pe dosul palmelor, prin mişcări ascendente. Încheiaţi regimul de îngrijire prin aplicarea loţiunii hidratante ARTISTRY.

 

În perioada de două săptămâni de utilizare a produsului, menţineţi rutina obişnuită de îngrijire a tenului, excluzând însă următoarele produse:  Ser Alfa Hidroxi ARTISTRY™ essentials, Loţiune revitalizantă pentru ten ARTISTRY TIME DEFINACE™, Ser anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive, precum şi Ser regenerant pentru ten ARTISTRY Intensive. Nu este recomandată utilizarea acestor produse împreună cu Programul de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY™ Intensive.