iCook

iCook™

Gama de vase de gătit iCook a fost concepută inteligent şi realizată cu măiestrie pentru a oferi rezultate perfecte şi un gătit sănătos de fiecare dată. Setul de vase de gătit iCook din inox este mai mult decât o colecţie de vase de bucătărie de calitate. Este un sistem atent planificat în care fiecare oală, tigaie sau capac şi accesoriu funcţionează eficient cu toate celelalte componente pentru a vă ajuta să creaţi feluri de mâncare ispititoare care păstrează calităţile nutritive ale alimentelor şi folosesc mai puţine grăsimi.

image/png;;;1.png

Avantajele gătitului supraetajat

Gătitul supraetajat este foarte practic cu ajutorul setului dumneavoastră de vase iCook din oţel inoxidabil. Puteţi pregăti mai multe feluri de mâncare în acelaşi timp prin poziţionarea unui vas deasupra altuia. Setul de vase a fost special creat pentru a asigura distribuţia uniformă a căldurii esenţială pentru gătitul supraetajat. Gătitul supraetajat vă ajută să economisiţi spaţiu, energie şi bani. Trebuie să sincronizaţi timpul necesar pentru gătit pentru a vă asigura că toate felurile de mâncare sunt preparate în aproximativ acelaşi interval de timp.

image/png;;;2.png

VITALOK - păstrează aroma şi gustul natural al alimentelor

Toate vasele de gătit iCook folosesc metoda de gătit VITALOK. Aceasta ne ajută să obţinem mese mai sănătoase şi mai hrănitoare, deoarece permite alimentelor să se gătească în suc propriu. Capacul fiecărui vas iCook din oţel inoxidabil se potriveşte perfect şi astfel se creează un sigiliu de apă între capac şi vas. Odată ce aţi început să gătiţi, apa care se găseşte în mod natural în alimente va produce vapori. Aceşti vapori se transformă în apă şi formează o barieră ce menţine capacul închis pe parcursul gătitului.

image/png;;;3.png

DURAMIC™ - Vase de gătit non-adezive

Tigăile non-adezive iCook sunt foarte rezistente şi oferă performanţe deosebite de fiecare dată. De fapt, iCook oferă produse superioare cu învelișul antiaderent Duramic™   - un înveliș antiaderent care folosște cele mai avansate tehnologii disponibile în momentul actual. Stratul dublu DURAMIC conferă rezistenţă sporită fiecărei tigăi. Capacele sunt realizate din sticlă tratată termic iar alimentele nu se vor lipi de capac sau tigaie, în timp ce dumneavoastră puteți vedea exact stadiul alimentelor iar temperatura se menţine constantă.

image/png;;;4.png

Cuţitele iCook

Cuţitele iCook au un design ergonomic şi un centru de echilibru ce permite mobilitate maximă şi confort. Cuţitele sunt uşor de manevrat şi permit un control deplin în timpul utilizării.

Lamele din oţel ale cuţitelor iCook cunt forjate, în timp ce majoritatea cuţitelor sunt obţinute prin ştanţare. Prin forjare se obţine un cuţit mai greu cu o lamă mai groasă şi un mâner solid ce asigură rezistenţă şi o durată de viaţă mai lungă. Design-ul ergonomic permite echilibrarea greutăţii în timpul utilizării.

image/jpeg;;;WOK_brand_page_picture.jpg

 

Gătitul sănătos este acum mai simplu cu iCook Wok!

iCook Wok permite gătirea prin metoda ''cu umiditate redusă'' VITALOK, care are ca rezultat păstrarea aromelor, nutrienţilor, culorii şi a texturii alimentelor preparate. Tigaia iCook Wok are 7 staturi de aluminiu şi oţel pentru un gătit mai rapid, deci un consum redus de energie, iar  design-ul său inovativ conferă o mai mare stabilitate, permiţând în acelaşi timp întoarcerea cu uşurinţă a preparatelor.  

iCook Wok vă oferă posibilitatea să experimentaţi atât reţete din bucătăria asiatică, cât şi din cea tradiţională. 

iCook Wok este oferită împreună cu 2 accesorii cadou: Grătarul pentru gătit la aburi şi Etajul Lotus Blossom, ideale pentru gătitul la aburi şi pentru păstrarea alimentelor preparate calde.