DoubleX

NUTRILITE DOUBLE X™ şi Daily

NUTRILITE Daily şi NUTRILITE DOUBLE X reprezintă baza de vitamine şi minerale importante, oferind un aport suplimentar pentru o nutriţie echilibrată. Scopul produselor NUTRILITE este de a sprijini şi activa puterile dumneavoastră naturale.

image/png;;;Good nutrition makes the difference.png

O bună nutriţie face diferenţa

Toate funcţiile vitale ale organismului nostru depind de prezenţa vitaminelor şi a mineralelor, necesare pentru a susţine un mod de viaţă sănătos şi activ. Aceşti nutrienţi importanţi se găsesc în diferite fructe şi legume, de aceea consumarea unei varietăţi de fructe şi legume este cea mai bună modalitate de a ne asigura că organismul primeşte zilnic toate vitaminele şi mineralele de care are nevoie.

Modul de viaţă modern nu ne permite să avem o alimentaţie adecvată sau ne obligă să nu luăm mesele la timp. Alimentele proaspete sunt deseori înlocuite de produse procesate - practice, dar sărace în nutrienţi. Suplimentele alimentare sunt o bună sursă pentru a completa aportul de  nutrienţi, esenţiali pentru a susţine o dietă echilibrată şi o stare generală optime.

image/png;;;Which nutrients are important.png

Care nutrienţi sunt importanţi?

Sănătate pură: vitaminele

Vitaminele sunt vitale pentru toate funcţiile de bază ale metabolismului ca de exemplu procesarea altor nutrienţi, formarea hemoglobinei, a hormonilor, a materialului genetic şi a substanţelor chimice din sistemul nervos. Vitaminele sunt împărţite în două categorii: solubile în apă sau solubile în grăsimi, în funcţie de proprietăţile lor chimice. Vitamina C şi complexul de vitamine B sunt solubile în apă. Vitaminele A, D, E şi K sunt solubile în grăsimi.

Adevăraţii experţi: mineralele

Mineralele stimulează creşterea şi refac funcţiile celulelor din organism, în acelaşi timp jucând un rol vital în sisteme chimice mult mai complexe, ca de exemplu sistemul nervos. Minerale precum calciul joacă un rol important în întreţinerea oaselor şi a danturii, în timp ce fierul este esenţial pentru funcţionarea corectă a hemoglobinei (o proteină din globulele roşii), iar magneziul deţine peste 300 de funcţii biochimice în organism!

Apărare naturală: antioxidanţi

Radicalii liberi pot afecta ADN-ul celulelor prin oxidare şi pot conduce la boli şi îmbătrânire prematură. Antioxidanţii protejează celulele organismului combătând radicalii liberi. Antioxidanţii obişnuiţi includ vitaminele C şi E, precum şi alţi compuşi similari vitaminelor ca de exemplu carotenoizi (alfa şi beta-caroten), licopen şi luteină dar şi oligominerale ca seleniu.

Miracolul naturii: fitonutrienţii

Nutrienţii din plante au făcut întotdeauna parte din compoziţia chimică a fructelor şi legumelor. Doar în ultimii ani au fost izolaţi şi identificaţi fitonutrienţi specifici şi au fost studiaţi pentru numeroasele lor calităţi. Cercetările din întreaga lume recunosc acum faptul că o dietă bogată în fitonutrienţi este baza unei sănătăţi optime.

Fitonutrienţii sunt compuşi chimici ce se găsesc în mod natural în plante. Aceşti compuşi puternici protejează organismul în mod natural şi sporesc eficienţa vitaminelor.

Multivitamine pentru diferite nevoi de-a lungul anului

Cinci porţii de fructe şi legume pe zi. Aceasta este regula. Aportul adecvat de vitamine şi minerale este esenţial pentru stimularea sistemului imunitar, susţine dezvoltarea normală şi ajută celulele şi organele să funcţioneze corespunzător. Este totuşi dificil să asigurăm cantitatea adecvată, deoarece mesele normale sunt înlocuite cu alimente procesate. Alcoolul, cofeina şi nicotina au şi ele un efect negativ, "furând" din organism vitamine şi minerale importante.

Deşi suplimentele alimentare nu pot fi un substitut pentru o dietă echilibrată, multivitaminele sunt special create pentru a asigura o sursă suplimentară a acestor elemente şi pentru a vă ajuta să completaţi necesarul nutriţional zilnic. Acestea reprezintă o bază solidă pentru vitamine şi minerale importante ce asigură un pas înainte către o nutriţie echilibrată.

Descoperiţi sănătatea optimă!

NUTRILITE oferă două produse cu multivitamine/multiminerale care acoperă diferite carenţe nutritive şi vă îmbunătăţesc alimentaţia în mod natural pe tot parcursul anului:

  • NUTRILITE Daily oferă un nivel de bază de nutrienţi pentru a vă da încrederea că aveţi grijă de dumneavoastră.
  • Suplimentul alimentar NUTRILITE DOUBLE X este o formulă avansată ce oferă sprijin nutriţional îmbunătăţit când nevoile organismului dumneavoastră sunt şi mai mari.