Întrebări frecvente despre donațiile online NUTRILITE Power of 5

Doresc să fac o donație pentru campania NUTRILITE Little Bits. Ce se întâmplă cu banii?

Donația dumneavoastră este direcționată către organizația CARE prin ammado, o companie specializată în colectarea de donații, cu sediul în Zug, Elveția. CARE va utiliza donația pentru a asigura suplimentele NUTRILITE Little Bits copiilor malnutriți incluși în programele caritabile susținute de Amway în 15 țări, până în 2016.

De ce colectarea donațiilor se face printr-o companie externă? Care este rolul lor?

ammado oferă servicii de colectare de fonduri pentru organizația CARE în campania NUTRILITE Little Bits în toate țările din lume, chiar și acolo unde CARE nu deține filiale locale.

Către care filială CARE este direcționată donația mea prin ammado?

În cazul în care CARE are o filială locală în țara dvs, donația dvs. este direcționată către biroul local CARE iar apoi către CARE SUA, în caz contrar donația va fi transferată direct către CARE SUA, partenerul global al corporației Amway.

Oricine poate dona prin acest link – sau numai întreprinzătorii și angajații Amway?

Accesul nu este limitat la un anumit grup, oricine poate contribui pentru a ajuta copiii malnutriți să primească NUTRILITE Little Bits.

CARE va primi integral suma pe care o donez?

ammado reține o taxă de 5% din toate donațiile. Suplimentar pot fi percepute și alte taxe de utilizare a cardului de credit. 

Donația mea este deductibilă?

Donația dvs. către CARE poate fi deductibilă, conform reglementărilor fiscale din țara dvs. Vă recomandăm să verificați legislația locală sau să consultați un expert în fiscalitatea locală.


 

Disclaimer

Vă rugăm rețineți că veți fi direcționat către pagina ammado prin acest link.  Acest site nu este administrat de noi. Nu suntem responsabili pentru informațiile sau materialele disponibile pe acest site care aparține unei terțe părți. Vă recomandăm să citiți termenii de utilizare și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri externe înainte de a utiliza aceste site-uri sau de a transmite date personale sau orice informații prin intermediul lor. Amway nu este implicat direct în procesarea donațiilor prin ammado către CARE. Amway și filialele sale nu sunt răspunzătoare pentru nicio acțiune sau omisiune din partea ammado sau CARE. Deductibilitatea donațiilor depinde în întregime de legislația și reglementările fiscale ale țării dvs. de origine. Vă recomandăm să consultați un expert în fiscalitate pentru detalii.