Vă prezentăm noua gamă revoluţionară de produse pentru îngrijirea părului SATINIQUE. O gamă completă de produse de îngrijire şi coafare ce oferă soluţii personalizate, pentru orice tip de păr.

O nouă formulă, un nou ambalaj, o tehnologie inovatoare

Rezultate performante, dovedite în laboratoarele noastre:

  • Şamponul şi Balsamul hidratant lasă părul cu până la de şase ori mai neted.*  
  • Produsele din gama pentru păr vopsit Color Repair fac părul cu până la de nouă ori mai puternic** şi contribuie la menținerea intensității culorii părului vopsit, care rezistă până la 45 de spălări.***

....şi multe alte beneficii.


TEHNOLOGIE EXCLUSIVĂ SATINIQUE 

ENERJUVE™ - complexul ce stă la baza noii game SATINIQUE
SATINIQUEcombină ştiinţa şi natura, pentru a oferi părului dumneavoastră o îngrijire performantă.

ENERJUVE este un complex brevetat în SUA exclusiv Amway, ce conţine lipide speciale pentru întărire, creatină pentru fortifiere şi 18-MEA pentru netezire, create pentru a regenera părul deteriorat. Acest complex foarte eficient penetrează firul de păr din exterior, acţionând direct asupra semnelor de deteriorare ale acestuia, reparând-l şi redându-i vitalitatea din interior către exteriorul firului de păr.


18-MEA, conţinută de ENERJUVE, este o componentă naturală, foarte vulnerabilă a suprafeţei firului, responsabilă pentru menţinerea unui păr frumos, strălucitor.

Înainte / După  

 

Peste 80% din cantitate de 18-MEA se pierde în urma unei singure vopsiri şi nu se poate regenera pe cale naturală.
ENERJUVE ajută la refacerea 18-MEA, menținând părul mătăsos şi uşor de pieptănat:

Specialiştii au descoperit că, atunci când este deteriorat, părul se încarcă negativ. Din acest motiv, părul îşi pierde rezistenţa, devine casant şi lipsit de viaţă. 

ENERJUVE™ acţionează asupra părului deteriorat pentru a anula energia negativă a acestuia. ENERJUVE se adresează multiplelor semne de deteriorare a părului şi acţionează în mai multe etape pentru a-l transforma, lăsându-l îngrijit şi mătăsos.


UN AMESTEC DE PLANTE ȘI NUTRIENȚI ATENT SELECȚIONAT


Cercetătorii SATINIQUE își folosesc întreaga expertiză pentru a combina ingrediente inovatoare pentru sănătatea părului cu plante și nutrienți atent selecționați.

Plantele şi nutrienţii atent selecţionaţi repară, regenerează şi revitalizează firul de păr în funcţie de nevoile sale specifice.

 

 

PARFUM

O experienţă deosebită a simţurilor. Parfumuri îmbietoare


Pentru gama SATINIQUE™ au fost create parfumuri exclusive ce încântă simţurile şi fac din utilizarea produselor o experienţă deosebit de plăcută.


Toate produsele SATINIQUE conţin parfumuri atent selecţionate, cu arome fructate şi florale ce îmbogăţesc experienţa utilizării lor, fiind o încântare pentru simţuri. Produsele SATINIQUE conţin trei parfumuri diferite – fiecare dintre acestea fiind creat special pentru anumite produse specifice.AMBALAJE ÎN CULORI VIBRANTE STRĂLUCITOARE ȘI SEMNIFICAȚIA CULORILOR

Gama SATINIQUE™ este împărţită pe game de culori, făcând mai uşoară alegerea produselor potrivite. 

Culorile inspiră energie şi putere – o reflexie a promisiunii SATINIQUE de a conferi părului vitalitate.

 

Hidratare

Mai mult volum

Păr vopsit

2 în 1

Șamponul și Balsamul
împotriva căderii părului

Șampon Antimătreață
 

Gama de produse
pentru Coafare

Tratamente pentru păr
 

LOOK IT:

PERFORMANȚĂ

Totul porneşte din exterior către interior. Noua gamă SATINIQUE™, cu extraordinarul său complex ENERJUVE™, repară şi regenerează părul, lăsându-l plin de strălucire şi vitalitate. Plantele active şi nutrienţii din compoziţie vă vor face părul să arate mai bine ca oricând.

LOVE IT:

EXPERIENȚĂ

Oferiţi-vă bucuria de a arăta minunat. Formulele complexe, îmbogăţite cu cele trei noi parfumuri pentru SATINIQUE, vă vor încânta simţurile, conferind părului un aspect strălucitor. Aromele fructate şi cele florale, pline de prospeţime, vă vor oferi o experienţă deosebită.

LIVE IT:

PUTERE

Energia şi vitalitatea conferite de produsele SATINIQUE vă vor transforma părul, acesta devenind expresia stării dumneavoastră de bine. Vă veţi simţi plini de vitalitate, gata să începeţi o nouă zi cu încredere şi radiind de frumuseţe.


Toate produsele pentru îngrijirea părului