Cantitate:

  Redu semnele premature până la cele avansate ale îmbătrânirii cu ajutorul cremelor hidratante și bucură-te de avantajele loțiunii tonice în format mini oferită gratuit!
   

  Ce beneficii vă oferă

  Cumpără Crema cu efect de ultra-lifting Artistry Skin Nutrition™ și Crema de zi reactivatoare cu SPF 30 Artistry Skin Nutrition™ și primești gratuit Loțiunea tonică pentru catifelare Artistry Skin Nutrition în format mini! 

  Cremele hidratante de zi și de noapte hidratează tenul 24 de ore din 24 și combat semnele îmbătrânirii, în timp ce Loțiunea tonică pentru catifelare ajută la hrănirea pielii și la prevenirea pierderii de umiditate, asigurând în același timp o senzație reconfortantă de prospețime și catifelare.ă

  Setul Soluție tonifiantă Artistry Skin Nutrition™ + Loțiunea tonică Artistry Skin Nutrition™ în format mini oferită gratuit conține:

  • 1x Cremă cu efect de ultra-lifting Artistry Skin Nutrition (50 g)
  • 1x Cremă de zi reactivatoare cu SPF 30 Artistry Skin Nutrition (50 g)
  • 1x Loțiune tonică pentru catifelare Artistry Skin Nutrition™ în format mini (50 ml) - asigură utilizarea timp de două săptămâni

  Folosite împreună, aceste trei produse Artistry Skin Nutrition conferă tenului fermitate, efect de lifting și ajută la diminuarea semnelor avansate ale îmbătrânirii. Soluția perfectă pentru tenul uscat spre foarte uscat sau atunci când există o pierdere a fermității și elasticității. 
   

  De ce v-ar putea interesa

  De ce să utilizați o loțiune tonică? Pe lângă faptul că îndepărtează chiar și cele mai mici urme de impurități după curățare, această formulă delicată fără alcool ajută la hrănirea pielii oferindu-i o nouă doză de hidratare după curățare. Ingredientele hidratante ale loțiunii tonice pentru catifelare ajută la prevenirea pierderii de umiditate. 

  Loțiunile tonice Artistry Skin Nutrition ajută la stabilizarea și întărirea microbiomului pielii împiedicând formarea de biofilme - o cerință nutrițională fundamentală a tenului pentru un aspect vizibil mai sănătos.
  Rezultatul? Un ten moale și neted, cu aspect radios și sănătos!

  Asigurând o hrănire în profunzime și având numeroase beneficii considerabile pentru piele, Crema cu efect de ultra-lifting este cea mai complexă cremă de hidratare împotriva îmbătrânirii din colecția Artistry Skin Nutrition. Aceasta conferă fermitate pielii cu aspect lăsat și reduce aspectul liniilor fine, ridurilor adânci, liniilor de expresie și decolorării.

  Crema de zi reactivatoare cu SPF 30 stimulează capacitatea naturală a pielii de a avea un aspect întinerit și mai sănătos, cu beneficiul dublu al protecției împotriva poluării și luminii dăunătoare, contribuind la protejarea pielii împotriva agresiunii factorilor din mediu. 

  Informații interesante

  • Formulă Artistry™ Clean (Frumusețe sănătoasă), ceea ce înseamnă FĂRĂ: uleiuri minerale, parabeni, ftalați
  • Înregistrat la The Vegan Society, fără ingrediente de proveniență animală, fără teste efectuate pe animale
  • Formulă non-comedogenică, nu duce la blocarea și înfundarea porilor
  • Testat dermatologic și alergologic
  • Demonstrat clinic că este blând și neagresiv - adecvat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibilă
  • Conține fitonutrienți cultivați la fermele Nutrilite™ și la fermele noastre partenere, pe baza principiilor agriculturii sustenabile care respectă mediul și comunitățile de fermieri. 

  Proprietăți principale

  Cremă cu efect de ultra-lifting Artistry Skin Nutrition™

  • Reactivează procesul de regenerare naturală a pielii pentru un sistem de susținere mai ferm
  • Conferă efect de lifting, întărește și netezește aspectul semnelor avansate ale îmbătrânirii
  • Hidratează intensiv în timp ce regenerează și întărește pielea


  Cremă de zi reactivatoare cu SPF 30 Artistry Skin Nutrition

  • Reactivează procesul de regenerare naturală a pielii pentru un sistem de susținere mai ferm
  • Reduce aspectul liniilor, al ridurilor și altor semne vizibile de îmbătrânire
  • Crește nivelurile de hidratare
  • Protecție „full light” și împotriva poluării

  Loțiune tonică pentru catifelare Artistry Skin Nutrition

  • Stabilizează, hrănește și menține în echilibru microbiomul pielii
  • Regenerează, calmează, alină și catifelează tenul
  • Asigură tenului o doză proaspătă de hidratare și hrănire, pentru o senzație revigorantă

  Mod de utilizare

  Cremă cu efect de ultra-lifting Artistry Skin Nutrition

  Netezește uniform cu mișcări ascendente pe față și pe gât. Tipurile de ten foarte uscate vor adora această cremă, mai ales atunci când va fi aplicată de două ori pe zi, dimineața și seara De asemenea, este ideală ca cremă de noapte pentru tenul normal spre uscat și cel uscat.
   

  Cremă de zi reactivatoare cu SPF 30 Artistry Skin Nutrition

  Netezește uniform cu mișcări ascendente pe față și pe gât. Evită zona din jurul ochilor. Folosește această cremă hidratantă cu factor SPF în fiecare dimineață. 

  1x Loțiune tonică pentru catifelare Artistry Skin Nutrition™ 

  După curățare, aplică loțiunea tonică pe o dischetă demachiantă sau pe degete și apoi pe față și pe gât. 
  Evită zona din jurul ochilor. Folosește loțiunea tonică Artistry Skin Nutrition dimineața și seara, după curățare.

  Ingrediente

  Semințe de chia albă cultivate de Nutrilite™ – incluse în toate produsele Artistry Skin Nutrition și fitonutrienții lor puternici ajută la hidratarea vizibilă și la protejarea frumuseții și sănătății pielii.

  Extract de rodie cultivată de Nutrilite – inclus în toate produsele Artistry Skin Nutrition pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor și hidratării tenului - un antioxidant puternic care te ajută să îți protejezi pielea de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi care pot duce la apariția aspectului nesănătos al pielii.
   

  • Cremă cu efect de ultra-lifting Artistry Skin Nutrition

  Fruct de kiwi cu ramuri argintii – Un extract de fructe care purifică pielea pentru a ajuta la refacerea tenului tern, îmbătrânit.

  Peptide – Peptide care stimulează pielea pentru a ajuta la reducerea aspectului ridurilor și pentru a ajuta tenul să fie și mai ferm.
   

  • Cremă de zi reactivatoare cu SPF 30 Artistry Skin Nutrition

  Unt de shea - Un balsam hidratant care netezește și catifelează pielea.

  Carnosină – O peptidă care asigură protecție împotriva luminii infraroșii și a celei albastre, ambele dăunătoare pielii.
   

  • Loțiune tonică pentru catifelare Artistry Skin Nutrition

  Proteină de ovăz – O proteină bogată în nutrienți, care purifică și netezește suprafața pielii.

  Prebiotice – Un extract de echilibrare a microbiomului din gel de chia albă care ajută la susținerea funcției de barieră de protecție a epidermei.


  Pentru lista tuturor ingredientelor conținute de fiecare produs, te rugăm să vizitezi paginile produselor: