Pentru ca aceasta perioada este si un bun moment de a ne ajuta semenii mai putin privilegiati, ca parte a  campaniei #credinmaibine, reluam implicarea in proiectul Shoebox, care a adus atat de multa bucurie anul trecut tuturor celor implicati. 

Va invitam pe paginile de Instagram si Facebook ale Amway Romania, unde vom posta un mesaj video de la Ioana Enache, General Manager Amway Romania, Bulgaria si Grecia, care ne inspira sa canalizam puterea comunitatilor de parteneri Amway, pentru a aduce o bucurie autentica in viata unor copii mai putin privilegiati.

 

Ce inseamna conceptul Shoebox?

Sa punem ceea ce dorim sa oferim unui copil intr-o cutie de pantofi (sau similara uneia de pantofi). Singurele conditii sunt sa punem in cutii lucruri noi si nu alimente perisabile. De asemenea, pentru a face cadoul mai atragator, cutia se va impacheta in hartie de cadou, separat baza si capacul, astfel incat voluntarii nostri sa se asigure ca sunt respectate regulile in legatura cu continutul (obiecte noi, alimente neperisabile). Cutiile se vor sigila ulterior, in Amway Business Center.

 

Amway Business Center va deveni locatie partenera a proiectului SHOEBOX

Ce inseamna asta? Vom organiza in Amway Business Center, in perioada 3-15 decembrie (respectand, desigur, programul de functionare obisnuit), un punct de strangere a cadourilor pentru copiii defavorizati, indiferent daca ele vin de la partenerii sau angajatii Amway sau de la oricine altcineva doreste sa contribuie.

 

Cum ne putem implica, ca si parteneri Amway?

Donand cutii cu daruri sau participand ca voluntari la primirea cadourilor in ABC sau la distribuirea lor.

 

Puteti alege un copil din lista existenta pe amwaygivers.ro, in care veti gasi mai multe detalii precum varsta, nume si ce si-ar dori copilul respectiv. Tineti cont de faptul ca un copil, odata selectat, nu mai este disponibil pentru alti donatori, deci daca il alegeti si nu mai reusiti sa ii aduceti un cadou, copilul respectiv nu va primi unul.

Daca nu doriti sa selectati un copil din lista noastra, dar vreti sa faceti un dar, puteti aduce o cutie cu ceea ce considerati voi potrivit si voluntarii ii vor gasi un destinatar.

Daca doriti sa va implicati ca voluntari in ABC, puteti alege un interval de o ora sau mai multe, intre 3 si 15 decembrie, in care sa ajutati la preluarea, verificarea si depozitarea cadourilor sau la pregatirea paletilor de cadouri penrtu expediere. Pentru a afla intervalele disponibile si a va inscrie, va rugam sa sunati in Amway Business Center, Tel. 0722.284.708.

 

IMPORTANT!

Va rugam sa selectati de pe amwaygivers.ro numai daca puteti aduce cadourile in Amway Business Center. 

Daca doriti sa participati la campanie, dar nu puteti aduce cutia in ABC, va invitam sa  accesati  https://www.shoebox.ro/locatii/#.Xd4pOKaP63A si sa alegeti de aici locatia Shoebox cea mai apropiata de dvs, unde puteti duce una sau mai multe cutii. De asemenea, va rugam sa ne trimiteti un mesaj si eventual o poza pe adresa inforo@amway.com, pentru a tine o evidenta a numarului de cutii donate de partenerii Amway.

 

Specificatii legate de continutul cutiei ShoeBox

Va rugam sa nu puneti in cutii suplimente alimentare Nutrilite, avand in vedere ca destinatarii sunt copii despre a caror stare de sanatate nu stim nimic.

In masura in care puteti, va recomandam sa incercati sa respectati dorintele copiilor. Exista de asemenea si informatii legate de marimea pe care o poarta la incaltaminte, asta nu inseamna ca este obligatoriu sa puneti in cutie si ceva de incaltat, dar acestea sunt obiecte de stricta necesitate, care in general le lipsesc.

 

Spune si tu: Cred in mai bine!