Amway – Termeni specifici pentru Pagina Personala a Intreprinzatorilor Privati Autorizati Amway („IPA Amway”) sau pentru Pagina Personala a Cumparatorilor Privilegiati Plus Amway

In plus fata de "Termenii de Utilizare a Site-ului", termeni specifici de utilizare se aplica pentru IPA Amway / CPP Amway in cazul utilizarii Paginilor Personale (pentru IPA Amway) sau a Paginii Personale (pentru CPP Amway) pe www.amway.ro (“Site-ul Amway"). Mai multe informatii despre cum sa va setati o Pagina Personala sunt disponibile aici [insert link to further information on how to set up a personalized page / section].


1. Prezentarea dumneavoastra si a afacerii dumneavoastra Amway / Pagina dumneavoastra Personala

Pagina Personala va ofera posibilitatea de a va prezenta afacerea dumneavoastra Amway unui public selectat.

Dumneavoastra detineti intreaga responsabilitate pentru ca toate informatiile si materialele pe care le postati pe Pagina Personala sunt in conformitate cu (i) Regulile De Conduita Amway, (ii) Politicile Amway si (iii ) toate legile si reglementarile aplicabile, incluzand dar fara a se limita la proprietate intelectuala, comerciala , de protectie a datelor, legile de marketing si de vanzare online la distanta.

2. Responsabilitatea pentru Continutul Personalizat

Amway nu monitorizeaza in general orice Continut Personalizat si isi declina orice raspundere si responsabilitate pentru orice Continut Personalizat. Cu toate acestea, Amway isi rezerva dreptul de a revizui, sterge, bloca sau modifica Paginile Personale in orice moment, din motive justificate si fara notificarea prealabila a IPA Amway/CPP Amway.

Sunteti de acord sa despagubiti, aparati si preveniti Amway si filialele sale de orice paguba sau pierdere, legate de incalcarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni sau ai Termenilor de utilizare din Pagina Personala.

3. Utilizarea de catre IPA Amway a "Paginilor Personalizate" pentru produsele si serviciile AMWAY

Intreprinzatorii Privati Autorizati Amway („IPA Amway”) pot utiliza Pagina Personala pentru a oferi clientilor lor ( "Clientii") informatii, precum si o platforma pentru a comanda produse Amway si servicii pe www.amway.ro. Va rugam sa retineti faptul ca Paginile Personale nu sunt disponibile pentru Cumparatorii Privilegiati Plus Amway.

Orice informatie cu privire la produsele si serviciile Amway pe care o furnizati in Pagina Personala trebuie sa fie in concordanta cu informatiile oficiale Amway, si nu pot fi modificate fara autorizatia scrisa in prealabil de la Amway.

Cand va conectati pe www.amway.ro veti fi informat cu privire la toate cererile Clientilor postate prin intermediul paginii dumneavoastra personale.

Amway recomanda sa contactati Clientul (-ii) dumneavoastra intr-un termen rezonabil si sa furnizati o oferta ferma in ceea ce priveste produsele sau serviciile plasate de acesta in cosul lui de cumparaturi online. Aceasta oferta ar trebui sa includa cel putin urmatoarele informatii:

(a) denumirea exacta a produselor sau serviciilor solicitate de clientul dumneavoastra;
(b) pretul exact al produselor in moneda aplicabila;
(c) cantitatea de produse sau servicii solicitate;
(d) valoarea totala a comenzii, inclusiv toate componentele pretului (de exemplu, pretul produsului (produselor) sau serviciului (serviciilor), taxele aplicabile, cum ar fi TVA-ul, taxa de livrare, etc);
(e) detalii cu privire la plata si livrare;

Ati putea avea obligatia legala de a oferi clientilor dumneavoastra informatii scrise cu privire la unele dintre drepturile acestuia ca si consumator, de exemplu, dreptul de a-si retrage comanda intr-o anumita perioada de timp (pe baza legilor in vigoare), precum si alte informatii, cum ar fi numele dumneavoastra si adresa completa, datele de contact, informatii despre compania dumneavoastra etc.

Va rugam sa retineti: Comanda (comenzile) Clientului dumneavoastra nu vor fi transmise direct la Amway. Este responsabilitatea dumneavoastra exclusiva de a procesa comanda (comenzile) si de a livra produsele sau serviciile clientilor dumneavoastra.