Riscuri reduse-Costuri reduse

image/png;;;amway3.png

Riscuri reduse - Costuri reduse

Ai costuri mici pentru începerea afacerii. Beneficiezi de Garanţia satisfacţiei pentru majoritatea produselor. În plus, pentru construirea afacerii vei primi ajutor de la Îndrumătorul tău şi alţi Întreprinzători Amway. Serviciul Amway post-vânzare pentru clienţi îţi va sta la dispoziţie pentru a-ţi răspunde la orice întrebare.

image/png;;;319737.png

Riscuri reduse – Garanţia satisfacţiei Amway

Garantăm calitatea produselor Amway şi deplina satisfacţie. Dacă nu eşti pe deplin mulţumit de unul din produsele pe care le-ai achiziţionat, poţi să returnezi produsul respectiv către Amway. Garanţia nu se aplică produselor care au fost deteriorate intenţionat sau incorect folosite. În plus, sunt exceptate şi produsele Amway care nu mai sunt disponibile în stoc (NLA). Nu se acceptă spre returnare ambalaje (cutii sau recipiente) goale.

image/png;;;319744.png

Costuri reduse – pentru începerea propriei afaceri Amway

Poţi începe afacerea AMWAY™ cu numai 104,02 lei. În calitate de Întreprinzător Amway, vei primi un Set de Start care conţine Catalogul produselor Amway, Lista de Prețuri și o broșură ce te va ajuta să înţelegi, pas cu pas, cum funcţionează afacerea şi cum poţi beneficia de programele de acordare a plăților.

Fiecare Întreprinzător Privat Autorizat Amway(IPA)/Cumpărător Privilegiat Plus (CPP) înscris în perioada 1 martie 2019 - 29 februarie 2020, care va avea 50 VPP la prima sa comandă, va fi înscris gratuit. Plasarea primei comenzi trebuie efectuată în termen de 10 zile de la înscrierea online.


 

ÎNCEPE ACUM

Amway merită

Acest video vă prezintă o introducere în afacerea Amway; cum puteți câștiga un venit suplimentar...