image/png;;;amway2.png

 

"Există numeroase motive pentru care oamenii se implică în vânzarea directă. Odată ce descoperă oportunitatea noastră de afaceri, văd posibilităţile care li se oferă. Acest lucru le provoacă imaginaţia."

Doug DeVos, Preşedinte al Amway şi Alticor

 • image/jpeg;;;1.jpgImaginează-ţi... – Fii răspunzător pentru viitorul tău!
 • image/jpeg;;;2.jpgCrede – Sprijin personal
 • image/jpeg;;;3.jpgExtinde-te – Acum eşti în afacere!
 • image/jpeg;;;4.jpgExplorează – Poţi reuşi!
 • image/jpeg;;;5.jpgAcumulează experienţă – Poţi realiza lucruri măreţe!
 • image/jpeg;;;6.jpgAcţionează – Potenţial de câştig nelimitat
 • image/jpeg;;;7.jpgStart! Viitorul tău începe acum!

Imaginează-ţi... – Fii răspunzător pentru viitorul tău!

image/jpeg;;;333277.jpg

Tetyana, născută în 1986, Întreprinzător Amway, În afacerea Amway din 2009

Imaginează-ţi - Fii răspunzător pentru viitorul tău

Imaginează-ţi un viitor în care tu deţii controlul. Imaginează-ţi că îţi poţi îndeplini visurile, mici sau mari, cu ajutorul veniturilor suplimentare câştigate din derularea propriei afaceri. Simplu: stabileşte-ţi ţelul şi apoi realizează-l. Orice este posibil. Imaginează-ţi o lume în care produsele sunt elaborate cu grijă. Mărci extraordinare din domeniile:

 • bunuri pentru gospodărie
 • întreţinerea locuinţei
 • frumuseţe
 • nutriţie
 • îngrijire personală

Imaginează-ţi un model de afacere simplu şi direct, cu risc redus, care te poate duce oricât de departe vei dori tu să mergi.

Imaginează-ţi că eşti Întreprinzător Amway!

Crede – Sprijin personal

image/png;;;Keerati.png

Keerati, născut în 1985, Responsabil Relaţii cu Clienţii pentru un restaurant thailandez, În afacerea Amway din 2011

Crede - Sprijin personal

În calitate de Întreprinzător Amway, beneficiezi de experienţa celor care au realizat deja ceea ce îţi propui tu să obţii. Eşti în afacere pentru tine, însă nu eşti singur(ă). Călătoria ta începe cu ajutorul Întreprinzătorului Amway care ţi-a prezentat afacerea şi care îţi ghidează primii paşi. Aceasta este persoana căreia îi poţi cere sfaturi privind lansarea şi dezvoltarea afacerii tale.

Nu trebuie să ai experienţă în vânzări. Oricine eşti, indiferent de experienţa ta, cu Amway poţi găsi calea spre succes. Este uşor să obţii succesul dacă ești perseverent(ă) și ai încredere în tine.

Ai încredere în viitorul tău ca Întreprinzător Amway!

Extinde-te – Acum eşti în afacere!

image/jpeg;;;www_4.jpg

Markus, născut în 1973, Angajat în domeniul bancar, În afacerea Amway din 1996

Extinde-te - Acum eşti în afacere!

“În primul an de afacere, mi-am concentrat atenţia asupra cunoaşterii produselor şi asupra creării unei baze de clienţi. După ce am realizat aceste aspecte, am dorit să îmi extind afacerea mai mult. Am avut numeroase surse de inspiraţie pentru început. Am urmat cursurile de pregătire online şi am discutat cu alţi Întreprinzători Amway. Treptat, am început să realizez potenţialul introducerii altor persoane în afacere. Acum, când am un grup format, volumul de vânzări este mult mai mare decât aş fi putut realiza singur. Nu este nici o îndoială că mă aflu pe drumul cel bun!”

Dezvoltă-ţi potenţialul ca Întreprinzător Amway!

Explorează – Poţi reuşi!

image/jpeg;;;327205.jpg

Anna, născută în 1973, Dirijor de cor, În afacerea Amway din anul 2006

Explorează - Poţi reuşi!

“Când am luat decizia de a intra în afacerea Amway, căutam o modalitate de a obţine un venit suplimentar. În calitate de mamă, doream să pot cumpăra acele mici lucruri care fac un copil să se simtă special. Ceea ce m-a atras la Amway au fost libertatea şi controlul asupra propriului viitor. Am văzut cum persoana care mi-a prezentat afacerea nu câştiga doar venituri suplimentare, ci îşi desfăşura activitatea cu plăcere. Am gândit: pot face şi eu acest lucru. Şi este adevărat: pot! Acum am un stil de lucru ce se potriveşte foarte bine cu stilul meu de viaţă şi cu obiectivele mele şi sunt mândră de ceea ce fac.”

Devino Întreprinzător Amway si descoperă lumea alaturi de noi!

Acumulează experienţă – Poţi realiza lucruri măreţe!

image/jpeg;;;www_5.jpg

Martin, născut în 1974, Antreprenor, În afacerea Amway din anul 1994

Acumulează experienţă - Poţi realiza lucruri măreţe

“Când am început afacerea, nu aveam multă experienţă în vânzări. Ştiam însă că vreau să fiu propriul meu şef. După ce am citit cum funcţionează planul de afaceri Amway am hotărât să ajung până în vârf. A fost nevoie de multă muncă şi dăruire, însă acum mă bucur de rezultatele eforturilor depuse şi îmi trăiesc visul – acela de a munci pentru mine. Obţin venituri considerabile şi mă calific pentru recompense exclusive, cum sunt călătoriile anuale în locaţii exotice din întreaga lume!”

Trăieşte viaţa la maxim ca Întreprinzător Amway!

Acţionează – Potenţial de câştig nelimitat

image/jpeg;;;327219.jpg

Katarzyna, născută în 1978, Medic veterinar, Tomasz, născut în 1977, Reprezentant vânzări,
Ambii sunt în afacerea Amway din 2004

Acţionează - Potenţial de câştig nelimitat

Te simţi bine când acţionezi. Dacă te gândeşti de ceva vreme că ai nevoie de o schimbare în viaţă (mai multă libertate financiară, mai multă flexibilitate în stabilirea unui echilibru între muncă şi viaţa personală, mai multă independenţă), atunci probabil că eşti gata să începi afacerea Amway.
Amway îţi oferă posibilitatea de a porni o afacere pe cont propriu cu risc redus. Nu trebuie să investeşti bani în stocuri de produse şi într-un spaţiu pentru vânzare, aşa cum se procedează în afacerile clasice. Aproape toate produsele beneficiază de garanţia satisfacţiei consumatorului.

Acordă-ţi puţin timp pentru a învăţa, a practica afacerea şi a dezvolta o listă de clienţi, apoi poţi decide cât de mult vrei să avansezi. Potenţialul afacerii este nelimitat - Amway va fi alături de tine la fiecare pas pe care îl vei face, de la primul client la primul tău bonus.

Îndeplineşte-ţi obiectivele ca Întreprinzător Amway!

Start! Viitorul tău începe acum!

image/jpeg;;;www_6.jpg

Pietro, născut în 1959, Întreprinzător Amway, Antonella, născută în 1960, Întreprinzător Amway,
Ambii sunt în afacerea Amway din 1987

Start! Viitorul tău începe acum

Această pagină web conţine toate informaţiile despre Amway de care ai nevoie pentru a putea lua o decizie în cunoştinţă de cauză în ceea ce priveşte viitorul tău. Vei afla care este filozofia Amway, care sunt produsele şi materialele disponibile pentru fiecare Întreprinzător Amway. Când eşti hotărât, contactează Întreprinzătorul Amway care ţi-a prezentat afacerea. Acesta te va ajuta să te înscrii şi să comanzi primele produse. După ce le vei încerca, Îndrumătorul tău te poate învăţa cum să prezinţi produsele primilor tăi potenţiali clienţi.

Din acest moment totul depinde de tine. Îţi trebuie doar entuziasm, energie şi dorinţă, iar Amway va asigura restul.

ÎNCEPE ACUM!