image/pjpeg;;;photo 1.jpg

Recompensele tale

Pe măsură ce afacerea ta se dezvoltă, ai oportunitatea de a avansa la noi niveluri de calificare, obţinând diverse plăți, premii şi recunoaştere la fiecare etapă.

  • image/jpeg;;;1.jpgRecompense pe măsura efortului
  • image/jpeg;;;2.jpgMunceşti mai mult, obţii mai mult
  • image/pjpeg;;;photo 2.2.jpgO afacere de-o viaţă
  • image/jpeg;;;4.jpgÎnţelegerea planului

Recompense pe măsura efortului

image/png;;;believes.png

Amway crede în recompense pe măsura eforturilor

Pe scurt, Planul Amway de Vânzări şi Marketing te răsplăteşte pentru promovarea produselor, atât pe tine cât şi pe cei pe care-i îndrumi.   Poţi câştiga în mai multe feluri:

  • Din adaosul comercial pe care-l practici la re-vânzarea produselor.*
  • Bonusul de performanţă care poate fi între 3% şi 21% din volumul afacerii, în funcţie de rezultatele tale lunare.
  • Bonusuri lunare şi anuale de conducere, alte recompense şi stimulente generate pe baza activităţii grupului.

Dacă vrei să afli ce au de spus cei care au reuşit, clic aici


* Numai Intreprinzătorii care au o forma de înregistrare juridică legală pot obţine venituri din comercializarea produselor .

Munceşti mai mult, obţii mai mult

image/png;;;strive2.png

Munceşti mai mult, obţii mai mult

Amway te încurajează să îţi atingi obiectivele. Fie că succesul înseamnă câştigarea unui venit suplimentar pentru tine şi familie, un sentiment de împlinire, o viaţă mai bună pentru  cei dragi sau ceva cu totul diferit, aceste obiective depind în întregime de tine.

Am ajutat până acum milioane de oameni să pornească pe propria cale către succes. Cu toţii sunt atraşi de potenţialul nelimitat al afacerii, de sprijinul unei corporaţii cu peste jumătate de secol de experienţă gata să-i susţină, o comunitate mondială pregătită să ofere sprijin şi un plan de recompense de primă calitate.

ÎNCEPE ACUM

O afacere de-o viaţă

image/pjpeg;;;photo 2.jpg

O afacere de-o viaţă

Aflăm mereu de la diferite persoane care au atins succesul în afacerea Amway cât de încântate sunt că au ales această oportunitate, cu ajutorul căreia au putut realiza unele din cele mai importante dorinţe personale şi familiale.

Afacerea Amway îţi oferă posibilitatea de a obţine un echilibru între muncă şi viaţa personală, în timp ce veniturile tale cresc, iar încrederea de sine se dezvoltă. Produsele de înaltă calitate din domeniile îngrijirea locuinţei, frumuseţe şi nutriţie pe care le prezinţi sunt, de peste jumătate de secol, inovatoare, utile şi foarte apreciate de consumatori.

Acestea sunt probabil câteva dintre motivele pentru care ai devenit Întreprinzător Amway. Ele sunt, de asemenea, şi motivele pentru care alte persoane ar putea intra în afacere atunci când le prezinţi produsele şi le inviţi să facă parte din comunitatea Amway. Nu este greu. Nu necesită o pregătire specială sau o experienţă anterioară anume. Amway este o oportunitate pentru oricine. Cu puţină îndrumare din partea noastră şi mult entuziasm şi efort din partea ta, poţi avea succes.

Nu este nicio îndoială: pentru a avea succes trebuie să munceşti.

Cât de departe ajungi depinde de cât efort depui. Acesta este principiul afacerii Amway, aşa cum milioane de persoane vor mărturisi. Sperăm să îţi placă la fel de mult ca şi nouă!

ÎNCEPE ACUM

Înţelegerea planului

image/png;;;Understanding.png

Fundamentul afacerii noastre

Planul Amway de Vânzări şi Marketing reflectă şi astăzi conceptul original al afacerii dezvoltat de către fondatorii Amway, Rich DeVos şi Jay Van Andel, lansat pentru prima dată în anul 1959.

Acesta are la bază o structură multi-level marketing şi un sistem de compensaţii care răsplăteşte Întreprinzătorii Amway cu bonusuri pentru performanţele realizate.

Foarte important de ştiut!

Performanţa personală, şi nu poziţia, determină valoarea venitului. Dacă investeşti mai mult timp şi efort în vânzarea produselor Amway şi în activitatea de Îndrumare decât persoana care te-a introdus în afacerea Amway, atunci şi recompensa ta financiară poate fi mai mare.

Planul Amway de Vânzări şi Marketing oferă oamenilor obişnuiţi posibilitatea de a începe o afacere pe cont propriu fără a fi necesar să aibă aptitudini speciale, cunoştinţe sau un capital mare de investit.

Dovada succesului acestuia rezidă în faptul că astăzi, la mai mult de jumătate de secol de când Amway a fost fondată, reţeaua s-a extins la peste 3.000.000 de Întreprinzători Amway în întreaga lume, iar compania nu a fost nicicând mai puternică.

ÎNCEPE ACUM