image/png;;;Inspirational.png

Găseşte-ţi inspiraţia

Cu Amway nu eşti niciodată singur în afacere. Pe lângă sprijinul pe care îl vei primi de la Îndrumătorul tău, Amway îţi oferă instruire la nivel internaţional, suport în marketing, produse de înaltă calitate şi asistenţă pentru clienţi.

  • image/jpeg;;;1.jpgAi propria afacere, dar nu eşti niciodată singur(ă)
  • image/jpeg;;;2-RO.jpgPentru creşterea vânzărilor
  • image/jpeg;;;3.jpgTu stabileşti obiectivele. Tu stabileşti ritmul
  • image/jpeg;;;4.jpgTotul depinde de tine!

Ai propria afacere, dar nu eşti niciodată singur(ă)

Ai propria afacere, dar nu eşti niciodată singur(ă)

Mai mult, produsele noastre beneficiază de Garanţia Satisfacţiei Amway pentru clienţi. Dacă nu sunteţi pe deplin mulţumiţi de oricare dintre produsele noastre, nu trebuie decât să-l returnaţi conform instrucţiunilor Garanţiei Satisfacţiei, iar noi vom rambursa contravaloarea. Când deveniţi Întreprinzător Privat Autorizat Amway (IPA), sunteţi conectat(ă) cu milioane de alţi IPA Amway în mai mult de 100 de ţări şi teritorii. Sunteţi, de asemenea, conectat(ă) cu o echipă locală de IPA Amway pregătiţi să vă susţină, să vă încurajeze şi să vă consilieze ca parte a grupului dumneavoastră de afaceri. O persoană esenţială acestei echipe este Îndrumătorul dumneavoastră care vă va ajuta să porniţi şi vă va oferi sprijin şi instruire pe parcurs.

Pentru mai multe informaţii despre filialele internaţionale Amway, daţi clic pe hartă.
 

Pentru creşterea vânzărilor

Pentru creşterea vânzărilor - Cu Amway alături, poţi atinge obiectivele pe care le-ai stabilit!

Servicii pentru clienţiÎn cazul în care ai întrebări legate de înscriere, reînnoire, afacere sau dacă doreşti mai multe informaţii despre produse, personalul nostru de la Serviciul pentru clienţi este pregătit să te ajute.

Marketing Departamentul nostru te susţine în promovarea produselor Amway punându-ţi la dispoziţie informaţii prin intermediul, site-urilor, şi broşurilor pentru promovarea afacerii.

Gestionarea comenzilorConcentrează-te pe promovarea  produselor,  iar noi ne ocupăm cu activităţile adiţionale: procesarea comenzilor, gestionarea conturilor pentru clienţi* şi a istoricului comenzilor, livrarea produselor pe care le-ai comandat.

InstruireGratuită şi uşor de utilizat online, instruire video şi instruire desfăşurată de un trainer sunt doar câteva dintre modurile în care împărtăşim cunoştinţele de care dispunem pentru dezvoltarea unei afaceri independente de succes.

 

*Numai întreprinzătorii care au o formă de înregistrare juridică au acces la funcţiile pentru clienţi.

Tu stabileşti obiectivele. Tu stabileşti ritmul

Tu stabileşti obiectivele. Tu stabileşti ritmul. Noi te ajutăm să reuşeşti

Fie că succesul înseamnă câştigarea unui venit suplimentar pentru tine şi familie, un sentiment de împlinire crescut, o viaţă mai bună pentru tine şi cei dragi sau ceva cu totul diferit, obiectivele tale depind în întregime de tine.

Este afacerea ta- ai control deplin asupra ei

Îţi poţi gestiona afacerea, verifica volumul, comanda produse şi reînnoi afacerea accesând meniul Activitatea mea.

Totul depinde de tine!

Totul depinde de tine!

Aşa cum vezi, varietatea de mijloace puse la dispoziţia ta este impresionantă. De la cursuri de formare online şi faţă-în-faţă, la metode de impulsionare a vânzărilor, la demonstraţii de produse şi până la magazine-partener şi multe altele, ai toate şansele să obţii tot succesul pe care ţi-l doreşti. Mai mult decât atât, ai o relaţie specială, de susţinere, cu Întreprinzătorul Amway ce te-a introdus în afacere, care te va ajuta să-ţi pui afacerea pe picioare şi să o dezvolţi pas cu pas.

Aşa că relaxează-te şi bucură-te de această „călătorie”! Tu eşti cel care conduce, iar noi îţi vom fi alături atunci când ai nevoie.