image/png;;;Accessible.png

Uşor accesibil

Compania noastră este în permanentă căutare de noi modalităţi de a vă susţine în dezvoltarea afacerii. Internetul este un instrument ideal de comunicare, deoarece accesul la resursele online este disponibil non-stop, oriunde în lume.
În calitate de nou Întreprinzător ai acces exclusiv la multitudinea de informaţii pe care site-ul Amway România ţi le pune la dispoziţie pentru a-ţi dezvolta afacerea – de la detalii despre fiecare produs, la oferte şi promoţii atractive, până la sesiuni de training în afaceri.

  • image/jpeg;;;1.jpgAplicaţii pentru dispozitive mobile
  • image/jpeg;;;2a.jpgMagazine-partener
  • image/jpeg;;;3.jpgAmway Academy
  • image/jpeg;;;4.jpgÎncepe cu e-learning!
  • image/jpeg;;;5.jpgDemonstraţii de produse
  • Accesorii şi Materiale auxiliare

Aplicaţii pentru dispozitive mobile

image/png;;;Amway App.png

Aplicaţii pentru dispozitive mobile!

Ca Întreprinzător Amway ai acces în orice moment la informaţiile actualizate despre afacerea ta, prin intermediul aplicaţiilor pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android sau Apple. Folosind panoul de control poţi verifica volumele de vânzări lunare în timp real, poţi folosi calculatorul de venit, te poţi informa despre mărcile Amway, poţi cumpăra produse şi accesa funcţionalităţile online de îndrumare oricând este necesar.

Descoperă și următoarea aplicație care stă la dispoziția ta:

• Amway Income Simulator

Instrument conceput special pentru a-ți oferi o privire de ansamblu asupra potențialelor venituri obținute din vânzări.

 

Magazine-partener


Magazine-partener

În calitate de Întreprinzător Amway, ai şansa de a-ți spori volumul de vânzări cumpărând de la magazinele noastre-partener. Acesta e încă un mod prin care te ajutăm să îţi măreşti veniturile şi, desigur, să fii şi mai motivat să ajungi la următorul nivel de bonus.

Intră pe www.amway.ro pentru a afla mai multe detalii despre magazinele-partener din România!

Amway Academy

image/png;;;academy.png

Amway Academy

Înfiinţată în 2009, Amway Academy oferă cursuri de formare disponibile în 26 de limbi accesibile tuturor Întreprinzătorilor din Europa. Cele mai flexibile opţiuni ale noastre de pregătire se regăsesc în programul de e-learning care include atât cursuri bazate pe studiu individual, cât şi pregătire live pe internet, cu o echipă de experţi. Orele noastre de pregătire faţă-în-faţă sunt oferite Întreprinzătorilor Amway care doresc să devină antreprenori şi care cunosc bine produsele şi mărcile noastre. Cursurile se desfăşoară în centrele Amway din întreaga Europă.

Pentru realizarea cursurilor, Amway Academy colaborează cu o serie de universităţi, agenţii şi academii corporatiste de înaltă apreciere, precum şi cu Întreprinzători Amway experimentaţi şi este membru al Forumului European de Educaţie Corporatistă (European Corporate Learning Forum – ECLF) din 2009.

Începe cu e-learning!

image/png;;;start.png

Începe cu e-learning

O bună modalitate de a începe să accesezi cursurile de formare Amway este studiul individual online. Pe www.amway.ro pentru Întreprinzătorii Privați Autorizați (IPA) Amway sunt disponibile cursuri, broşuri şi multe alte materiale informative care îi vor ajuta să-și lărgească cunoştinţele.

Gratuit şi disponibil la orice oră, în orice zi, programul de e-learning îi învaţă pe IPA Amway să prezinte produsele, să obţină un răspuns pozitiv de la clienţi, să-și conducă afacerea cu succes şi multe altele.

Imediat după ce ţi-ai înregistrat afacerea şi ai primit detaliile de autentificare, te poţi bucura de primul tău curs online. După parcurgerea unui scurt test online la sfârşitul sesiunii de studiu, poţi să-ţi tipăreşti certificatul de absolvire a cursului.

Demonstraţii de produse

image/png;;;333081.png

Demonstraţii de produse

Când le prezinţi produsele clienţilor, cele mai convingătoare argumente sunt cele bazate pe experienţa personală.

De aceea îţi punem la dispoziţie centrul online Amway media, plin de demonstraţii video pe care poţi să le repeţi foarte uşor la rândul tău. Intră chiar azi pe www.amwaymedia.eu/ro.

Accesorii şi Materiale auxiliare

Accesorii şi Materiale auxiliare

Amway îţi oferă tot ce ai nevoie pentru a da afacerii tale un aspect profesionist, de la genţi speciale pentru echipamentul de demonstraţii, la mostre de produs şi până la pungi şi alte accesorii!

ÎNCEPE ACUM