image/png;;;327849.png

Recunoaşteri

În fiecare lună, recunoaştem eforturile Întreprinzătorilor Amway care ating niveluri noi de calificare, publicându-le numele online şi în Amagram recunoaşteri.
Şi numele tău poate fi publicat aici!

  • image/jpeg;;;1.jpgVrem să fim modele pentru copiii noştri
  • image/jpeg;;;2.jpgOportunitatea ne-a găsit pe noi când eram în căutare
  • image/jpeg;;;3.jpgAm fost atrasi de calitatea produselor si principiile companiei

Vrem să fim modele pentru copiii noştri

image/pjpeg;;;C:\Documents and Settings\rouclaza\Desktop\floroiu.jpg

Avem în mâinile noastre o afacere globală, fără frontiere, cu un potenţial uriaş pentru cei care caută o oportunitate, aşa cum eram şi noi. Secretul nostru este o bună disciplină a muncii, o planificare riguroasă a timpului, a banilor şi dezvoltarea personală. Lucrăm cu scop, cu obiective clare, stabilite impreuna cu echipa, pe termen scurt, mediu şi lung. Pentru familia noastră afacerea Amway a fost singura şansă şi vrem să fim modele pentru copiii noştri, pentru tânara generaţie, si să transmitem mesajul că dacă noi am facut-o, oricine poate să o facă. Nu poţi realiza de unul singur ce poţi face în parteneriat cu ceilalţi!

Elena si Dragos Floroiu, Diamant Fondator

Oportunitatea ne-a găsit pe noi când eram în căutare

image/pjpeg;;;C:\Documents and Settings\rouclaza\Desktop\Eudochia & Constantin CIOBANU.jpg

Am întâlnit această oportunitate sau oportunitatea ne-a găsit pe noi când eram în căutare. Ne-a captivat ideea unei afaceri de familie şi am acceptat-o cu multă plăcere. Am dus-o oamenilor şi ne-am asumat responsabilităţi faţă de visele lor şi am creat relaţii cu partenerii din echipă.
Avem o echipă de oameni minunaţi şi lideri extraordinari. Amway şi sistemul de educaţie ne-a ajutat să devenim mai buni, mai întelepţi, să fim un bun exemplu pentru copiii noştri si cei 3 nepoţi. Ştim în viaţă nimic nu este imposibil dacă îţi doreşti cu adevărat.

Desy si Constantin Ciobanu, Smarald Fondator

Am fost atrasi de calitatea produselor si principiile companiei

image/jpeg;;;polksiezyc.jpg

Am fost atraşi de calitatea produselor şi principiile companiei: Speranţă, Recompensă, Libertate şi Familie. Alături de linia de îndrumare care ne-a acordat suport, sprijin şi încredere, am hotărât să arătăm cât mai multor oameni oportunitatea de a-şi atinge scopurile, aşa cum am reuşit noi. Îi incurajăm pe toţi cei cu care intrăm în contact despre beneficiile pe care le pot avea alături de Amway. Liliana si Sorin Horj, Platina