ELENA TOEA

Întreprinzător Amway #1717664

Vizitaţi pagina personală a Întreprinzătorului: http://www.amway.ro/user/bella_23_2006
În acest moment vizitaţi pagina personală a unui Întreprinzător Amway. Toate informaţiile de mai jos au fost create de acest Întreprinzător. Pentru a accesa paginile oficiale Amway folosiţi meniurile de mai sus.
 

Bun venit în lumea produselor exclusive Amway şi a Oportunităţii de Afaceri Amway

Amway oferă produse de înaltă calitate din gamele pentru Nutriţie, Frumuseţe şi Igienă personală şi Îngrijirea Locuinţei, precum şi o oportunitate de înfiinţare a propriei afaceri.
Aveţi acces la o gamă largă de produse Amway şi descoperiţi mai multe despre administrarea Afacerii Amway.
Pentru orice nelămuriri nu ezitaţi să mă contactaţi.

Noutăţile mele

14-08-2017Pachet XS™ Power Drink Wild Berry Blast
De ce v-ar putea interesa

Au venit zilele toride, aducând cu ele și o mare sete, nu e așa? V-ar plăcea să aveți întotdeauna la îndemână o băutură răcoroasă și gustoasă, fără calorii în plus. Gust grozav, zero zahăr și calorii puține – asta înseamnă XS Power Drink, și asta căutați și dvs.! Pe timp de vară, le veți aprecia și mai mult!
14-08-2017Reductor nat.de grăsimi
Reductorul nat.l de grăsimi a fost creat special pentru a vă sprijini programul dumneavoastră personalizat de control al greutății. Acest produs are la bază un extract de fibre 100% nat. din cactus de tipul Opuntia și reduce absorbția nutrițională a grăsimilor, blocând până la 27,4% din grăsimile dintr-un meniu standard. Pentru a vă controla eficient greutatea, îmbinați folosirea acestui produs cu un regim alimentar redus caloric și antrenament fizic!
14-08-2017Detergent universal L.O.C.™
Are o formulă foarte concentrată care conține ingrediente de origine naturală (de ex. ulei de nucă de cocos și sare). Adecvat pentru toate suprafețele lavabile, precum baie, bucătărie, pereți, suprafețe de lemn vopsite și altele. Parfumul proaspăt şi curat conţine uleiuri esenţiale.Formula este complet biodegradabilă și nu conține fosfați, acizi abrazivi sau înălbitori pe bază de clor.Detergentul Universal L.O.C. poate fi utilizat pe căzi, toalete, plăci ceramice porţelanate, chiuvete, dus.


14-08-2017Gel spumant pentru bărbierit HYMM™
Noul Gel spumant pentru bărbierit HYMM are o formulă care oferă un bărbierit confortabil, de la început până la sfârșit. Formula cu gel se transformă într-o spumă bogată și este concepută pentru a asigura o mai bună alunecare a lamei și pentru a hidrata pielea. Formula Gelului spumant pentru bărbierit conține extract de lemn dulce, care ajută la calmarea epidermei. Formula include agenţi tensio-activi cu rol de înmuiere a părului de pe bărbie, pentru un bărbierit mai ușor.
14-08-2017Loțiune de corp G&H NOURISH+™
Îmbunătățește nivelul de hidratare a epidermei cu 129%: pielea este mai catifelată și are un aspect mai sănătos. Oferă o hidratare continuă, timp de 24 de ore. Ajută la reconstruirea barierei de hidratare a epidermei și la protejarea împotriva agresiunilor mediului înconjurător, care usucă pielea.
Amestecul exclusiv se compune din: Flori de portocal, cu efect de hidratare și catifelare asupra pielii
Unt de shea, care vă hrănește epiderma datorită conținutului de vitamine A, E și F.
14-08-2017Deodorant antiperspirant roll-on G&H PROTECT+™
Creează o senzație îndelungată de prospețime.Foarte eficient, cu o acțiune blândă și delicată, vă oferă încredere pe durata întregii zile. Vă ajută să faceți față cu brio stilului dumneavoastră activ de viață, oferind o senzație de prospețime la fiecare mișcare. Formulat pentru a ajuta la reducerea iritațiilor care pot cauza apariția petelor de culoare închisă sub braț. Nu lasă urme albe pe piele sau pe îmbrăcăminte Deodorant antiperspirant care vă protejează timp de până la 48 de ore .
14-08-2017Periuţe de dinţi GLISTER™
Acţiune eficientă asupra plăcii bacteriene, dar delicată asupra gingiilor. Periuţa de dinţi pentru adulţi GLISTER Advanced permite masarea gingiilor asigurând confort, un bun control al periajului şi curăţarea eficientă a zonelor interdentare sau la limita gingiei. Cap pentru periaj cu design exclusiv.
Conţine cu 75% mai mulţi peri în comparaţie cu modelul precedent. Este cu 46% mai îngust. Fabricat dintr-o combinaţie de peri cu duritate scăzută până la medie. Se comecializează în seturi de 4.
14-08-2017Setul essentials by ARTISTRY (cu cremă) - pentru ten normal spre uscat

Șervețelele demachiante essentials by ARTISTRY îndepărtează în doar câteva secunde machiajul aplicat în mai multe straturi: fond de ten, ruj de buze și machiajul ochilor, precum și alte impurități care pot bloca porii
Gelul pentru curățare essentials by ARTISTRY lasă tenul mai curat și mai revigorat
Crema hidratantă essentials by ARTISTRY hidratează tenul uscat, datorită efectului său emolient care durează 12 ore, fără a îngrășa tenul.
14-08-2017Cremă Iluminatoare CC ARTISTRY IDEAL RADIANCE™
Crema Iluminatoare CC ARTISTRY IDEAL RADIANCE conține extracte florale special alese din amestecul MultiFlora, proteine din perle, un ansamblu exclusiv de eliberare a lipozomilor și un complex multidimensional de finisare. Lipozomii conțin lemn dulce cu efect de calmare, ferment brevetat din cireșe acerola pentru un plus de luminozitate și ceramidă 3, cu rol de hidratare și protejare a tenului. Factorul de protecție solară SPF 50 atenuează efectele agresiunilor din mediul înconjurător.
14-08-2017Mască pentru curățare în profunzime ARTISTRY™
Acționează adânc în straturile superficiale ale epidermei pentru a extrage impuritățile precum murdăria și sebumul. Tenul este mai neted, mai catifelat și mai revigorat. Argila caolin ajută la extragerea impurităților, având în același timp și un efect de răcorire. Conține minerale precum zinc și cupru. Ajută la reducerea luciului gr@s al tenului și reglează secreția de sebum. Reduce vizibil aspectul porilor.Conține un parfum ușor, relaxant.
1-10 din29 articole
Articole pe pagină:

Contactaţi-mă

E-mail:

Vezi profilul meu

Vă rog să mă contactaţi

Dacă aveţi nevoie de sfaturi, prezentări de produse sau doriţi un catalog tipărit, vă rog să mă contactaţi.

Erori de validare a formularului

Nume:
Telefon:
E-mail:
Comentarii:
Trimite

Vizitatori

V-aţi decis să vă înscrieţi?

Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi