DURBACA

Întreprinzător Amway #7541094

Vizitaţi pagina personală a Întreprinzătorului: http://www.amway.ro/user/durbaca
În acest moment vizitaţi pagina personală a unui Întreprinzător Amway. Toate informaţiile de mai jos au fost create de acest Întreprinzător. Pentru a accesa paginile oficiale Amway folosiţi meniurile de mai sus.
 
Bine ati venit !
Faptul că sunteți aici arată că doriți să faceți ceva pentru voi. Fie că doriți produse care să vă protejeze sănătatea sau frumusețea sau să vă ofere siguranța căiminului vostru, fie că doriți un vehicul către independența financiară, Amway vă oferă produse de înaltă calitate pe care le puteți comanda apăsând pe butoanele de mai sus, din gamele pentru Nutriţie, Frumuseţe şi Igienă personală şi Îngrijirea Locuinţei.

De asemenea, dacă căutați o sursă de venit, aveți aici o modalitate de a câștiga un venit ce poate fi suplimentar, păstrându-vă actualul loc de muncă, sau de a deveni venitul dumneavoastra principal. Puteti câștiga în plus căteva sute de lei în fiecare lună sau puteți avea un venit de câteva mii sau poate zeci de mii de lei lunar. De dumneavostră depinde.

Organizația vă aduce o sustinere probată de peste 80 de ani de experiență, oferindu-vă și libertatea de a alege când și cât să faceți. Colaboratorilor li se oferă pregătirea teoretică, dar și practică, de înaltă expertiză, probată de timp/rezultate, gratuită. Organizația și modul de funcționare este un standard “de facto”pentru sectorul ei.

Puteți afla cum funcționează sistemul urmărind "Peste 50 de ani de experienta" de mai jos.

Produsele ce vă mențin și vă întăresc sănătatea le găsiți în secțiunea “ Nutriție”. Produsele provin din ferme organice, certificate internațional, produse cu tehnologii inovative și moderne, fondatorul lor fiind cel ce a inventat noțiunea de supliment nutritiv. Si pot fi garantia pastrarii sanatatii dumneavoastra !

Produsele de frumusețe fac parte dintr-o linie plasată în topul 5 mondial al cosmeticelor, ele vizând o gamă variată de bugete.

Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Incercati ! Nu riscati absolut nimic !

Pentru orice informaţie sau nelămuriri, nu ezitaţi să mă contactaţi!Construiți-vă afacerea cu noi

Contactați-ne

E-mail:
Telefon:
+40 0723 164742

Vezi profilul nostru

Vizitatori

Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi