MARIUS-CATALIN DURLEA

Întreprinzător Amway #8894148

Vizitaţi pagina personală a Întreprinzătorului: http://www.amway.ro/user/durlea
În acest moment vizitaţi pagina personală a unui Întreprinzător Amway. Toate informaţiile de mai jos au fost create de acest Întreprinzător. Pentru a accesa paginile oficiale Amway folosiţi meniurile de mai sus.
 
Viziunea fondatorilor companiei noastre a fost si este aceea de a face lumea un loc mai bun, mai curat si mai sănătos. Ei doresc sa faca asta oferindu-le tuturor oamenilor indiferent de clasa sociala, etnie, nationalitate, venitul pe care il castiga; sansa folosirii unor produse de cea mai buna calitate.

Aceste produse sunt biodegradabile, ecologice si superconcentrate ceea ce inseamna ca fiecare va avea controlul calitatii produsului pe care il foloseste adaugand cata apa va dori.

Pe langa aceste extraordinare produse indispensabile oricarei locuinte, compania mai ofera si oportunitatea de a-si construi porpia afacere oricarei persoane interesate in a-si proiecta si constui un viitor stabil din punct de vedere economic.

Pentru ca stim ca tu esti o persoana dinamica, cu viziune, deschisa la provocari si interesata in a crea o lume mai buna in jurul tau te asteptam sa ni te alaturi si sa iti construim impreuna afacerea.

Vă rog să mă contactaţi

Dacă aveţi nevoie de sfaturi, prezentări de produse sau doriţi un catalog tipărit, vă rog să mă contactaţi.

Erori de validare a formularului

Nume:
Telefon:
E-mail:
Comentarii:
Trimite

V-aţi decis să vă înscrieţi?

Contactaţi-mă

E-mail:
Telefon:
+40 0764 330273

Vezi profilul meu

Vizitatori

Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi