MARIANA şi NICULAE IORDACHE

Întreprinzător Amway #7122430

Vizitaţi pagina personală a Întreprinzătorului: http://www.amway.ro/user/iordache
În acest moment vizitaţi pagina personală a unui Întreprinzător Amway. Toate informaţiile de mai jos au fost create de acest Întreprinzător. Pentru a accesa paginile oficiale Amway folosiţi meniurile de mai sus.
 
Cat de mult iti doresti sa elimini chimicalele din viata ta? Amway ofera produse de inalta calitate din gamele de Nutritie, Frumusete, Igiena personala, Ingrijirea locuintei, produse durabile(in pregatirea hranei si filtrarea apei casnice) precum si o oportunitate de a va conduce propria afacere pe baza consumului pe care ORICUM il faceti in familie.

Daca te intereseaza un produs inovator, un mod comod, confortabil si eficient de consum, dezvoltarea personala si profesionala (mai ales in aceasta perioada) putem discuta direct beneficiile oferite. Demonstratii video despre produsele din portofoliu la http://www.amwaymedia.eu/ro

Produsele noastre recomandate din oferta Amway

Nutriţie

Frumuseţe şi îngrijire personală

Locuinţă

Știrile noastre

24-02-2017Ati aflat ? La geam bate .... primavara !!!!!
Odata cu primavara vin si sarbatorile specifice, cele incarcate de bucurii, emotii, iubire si recunostinta pentru cei dragi. Pentru ca timpul si gasirea cadoului potrivit poate fi o provocare, daca aveti nevoie de un sprijin, putem intra in legatura pentru a vedea alternativele si solutiile, ofertele prezente pe acest site cat si serviciile personalizate care le insotesc. Ar conta acest lucru pentru dvs.?
09-01-2017Un nou inceput
Multi incercam setarea obiectivelor pe anul 2017 . Unii incepem cu (b)anii frumosi, altii cu sanatatea si energia de a face alegeri intelepte , a avea prosperitate. Te invit sa faci o calatorie in lumea frumusetii, a sanatatii si respectului fata de tine si mediu. Nu uita, toate produsele sunt insotite de Garantia Satisfactiei. Astept sa-ti cunosc parerea, cu ce vrei sa incepi?
11-11-2016Sprijin in alegerea cadourilor de sarbatori
Pentru a valorifica eficient atat timpul cat si energia in alegerea unor cadouri atractive, eficiente si mai ales cu garantie pe satisfactie va pot oferi cu multa placere un sprijin bazat pe ceea ce veti gasi pe site. Comunicam eventualele sugestii pe mail sau direct.
11-10-2016Mesajul meu de intampinare
Bine ai venit! Te felicit pentru faptul ca, dorind lucruri de calitate pentru tine si familia/compania ta, ai ajuns pe acest site. Vei gasi produse concentrate, organice (atestate) si mai ales cu garantie pe satisfactie, ce te pot sprijini in mentinerea starii de bine pentru realizarea planurilor tale. Impreuna cu compania, iti vom asigura o consultanta personalizata (bazata pe nevoile tale de consum) sprijin si indrumare, ca unui adevarat VIP. Astept parerea ta pe adresa de mail.
1-4 din4 articole
Articole pe pagină:
 

Contactați-ne

E-mail:

Doriți să comandați cu noi?

Transmiteţi-mi comanda dvs. şi beneficiaţi de următoarele avantaje:

  1. Comandaţi online şi primiţi produsele Amway direct la domiciliul dumneavoastră.
  2. Vă bucuraţi de consiliere personalizată privind produsele de la IPA Amway.
  3. Beneficiaţi de recomandări despre produse
  4. Beneficiaţi de serviciu personal de monitorizare a comenzilor.

Construiți-vă afacerea cu noi

Vă rog să mă contactaţi

Dacă aveţi nevoie de sfaturi, prezentări de produse sau doriţi un catalog tipărit, vă rog să ne contactaţi.

Erori de validare a formularului

Nume:
Telefon:
E-mail:
Comentarii:
Trimite

Vizitatori

Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi