MARIANA şi NICULAE IORDACHE

Întreprinzător Amway #7122430

Vizitaţi pagina personală a Întreprinzătorului: http://www.amway.ro/user/iordache
În acest moment vizitaţi pagina personală a unui Întreprinzător Amway. Toate informaţiile de mai jos au fost create de acest Întreprinzător. Pentru a accesa paginile oficiale Amway folosiţi meniurile de mai sus.
 
Cat de mult iti doresti ca prin produsele folosite in familie sa asiguri un mediu sigur si insotit de garantia satisfactiei eliminand chimicalele din viata ta? Te invit sa explorezi lumea Amway, vei gasi produse de inalta calitate din gamele de Nutritie, Frumusete, Igiena personala, Ingrijirea locuintei, produse durabile(in pregatirea hranei si filtrarea apei casnice) precum si oportunitatea de a-ti conduce propria afacere (daca vrei) pe baza consumului existent ORICUM in orice gospodarie.

Daca te intereseaza un produs inovator, un mod comod, confortabil si eficient de consum, dezvoltarea personala si profesionala (mai ales in aceasta perioada) putem discuta direct beneficiile oferite. Demonstratii video despre produsele din portofoliu la http://www.amwaymedia.eu/ro

Produsele noastre recomandate din oferta Amway

Nutriţie

Frumuseţe şi îngrijire personală

Locuinţă

Știrile noastre

14-01-2018Bine ai venit in lumea calitatii !
Sa nu-mi spui ca nu ti-ai dori anumite avantaje din consumul produselor necesare zilnic! Te invit sa vizitezi acest site din perspectiva unor beneficii precum: calitate de top atestata de autoritati in domeniu, concentratie mare a produsului la pret competitiv (in avantajul consumatorului), protectia consumatorului prin garantia satisfactiei (cu returnarea banilor) etc. Pentru orice alte detalii putem discuta direct bazat pe domeniul de interes. Ar conta acest lucru?
1-1 din1 articole
Articole pe pagină:
 

Contactați-ne

E-mail:

Doriți să comandați cu noi?

Transmiteţi-mi comanda dvs. şi beneficiaţi de următoarele avantaje:

  1. Comandaţi online şi primiţi produsele Amway direct la domiciliul dumneavoastră.
  2. Vă bucuraţi de consiliere personalizată privind produsele de la IPA Amway.
  3. Beneficiaţi de recomandări despre produse
  4. Beneficiaţi de serviciu personal de monitorizare a comenzilor.

Construiți-vă afacerea cu noi

Vă rog să mă contactaţi

Dacă aveţi nevoie de sfaturi, prezentări de produse sau doriţi un catalog tipărit, vă rog să ne contactaţi.

Erori de validare a formularului

Nume:
Telefon:
E-mail:
Comentarii:
Trimite

Vizitatori

Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi