MARIANA şi NICULAE IORDACHE

Întreprinzător Amway #7122430

Vizitaţi pagina personală a Întreprinzătorului: http://www.amway.ro/user/iordache
În acest moment vizitaţi pagina personală a unui Întreprinzător Amway. Toate informaţiile de mai jos au fost create de acest Întreprinzător. Pentru a accesa paginile oficiale Amway folosiţi meniurile de mai sus.
 
Cat de mult iti doresti ca prin produsele folosite in familie sa asiguri un mediu sigur si insotit de garantia satisfactiei eliminand chimicalele din viata ta? Te invit sa explorezi lumea Amway, vei gasi produse de inalta calitate din gamele de Nutritie, Frumusete, Igiena personala, Ingrijirea locuintei, produse durabile(in pregatirea hranei si filtrarea apei casnice) precum si oportunitatea de a-ti conduce propria afacere (daca vrei) pe baza consumului existent ORICUM in orice gospodarie.

Daca te intereseaza un produs inovator, un mod comod, confortabil si eficient de consum, dezvoltarea personala si profesionala (mai ales in aceasta perioada) putem discuta direct beneficiile oferite. Demonstratii video despre produsele din portofoliu la http://www.amwaymedia.eu/ro

Produsele noastre recomandate din oferta Amway

Nutriţie

Locuinţă

Știrile noastre

04-07-2017Oferta de nerefuzat a verii
Te-ai gandit vreodata la modul in care temperaturile "arzatoare", poluarea, chimicalele din produsele de utilizare zilnica, gandurile si framantarile interioare, pot influentata starea ta de bine? Pentru a avea un ten luminos, un aspect general mai sanatos si o energie frumoasa in zilele placute de concediu (sau job) voi putea veni cu sugestii avantajoase, conform site-ului. Astept mail-ul tau (la adresa mentionata pe pagina) referitor la lucrurile care ti se par potrivite tie si familiei tale.
04-05-2017Te astept cu multe noutati !
Pentru ca anotimpurile se schimba si natura revine la viata, te invit sa explorezi acest site, vei gasi multe noutati in domeniul frumusetii, ingrijirii personale, al bauturilor revigorante (sanatoase, racoritoare, pline de energie) si in general multe dintre cele de care ai nevoie zilnic. Te asigur ca vor contribui la cresterea increderii si imaginii tale, la imbunatatirea stilului de viata (pe plan personal si profesional). Nu crezi? Am niste secrete pentru tine. Te-ar interesa?
1-2 din2 articole
Articole pe pagină:
 

Contactați-ne

E-mail:

Doriți să comandați cu noi?

Transmiteţi-mi comanda dvs. şi beneficiaţi de următoarele avantaje:

  1. Comandaţi online şi primiţi produsele Amway direct la domiciliul dumneavoastră.
  2. Vă bucuraţi de consiliere personalizată privind produsele de la IPA Amway.
  3. Beneficiaţi de recomandări despre produse
  4. Beneficiaţi de serviciu personal de monitorizare a comenzilor.

Construiți-vă afacerea cu noi

Vă rog să mă contactaţi

Dacă aveţi nevoie de sfaturi, prezentări de produse sau doriţi un catalog tipărit, vă rog să ne contactaţi.

Erori de validare a formularului

Nume:
Telefon:
E-mail:
Comentarii:
Trimite

Vizitatori

Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi