MIHAELA IOANA şi SORIN FLORIAN COSTACHE

Întreprinzător Amway #7007360

Vizitaţi pagina personală a Întreprinzătorului: http://www.amway.ro/user/miko
În acest moment vizitaţi pagina personală a unui Întreprinzător Amway. Toate informaţiile de mai jos au fost create de acest Întreprinzător. Pentru a accesa paginile oficiale Amway folosiţi meniurile de mai sus.
 


Suntem Mihaela și Sorin Costache și împreuna construim o echipă minunata de parteneri unde avem ca obiectiv susținerea și îndrumarea Întreprinzătorilor AMWAY din întreaga lume, oferind suport și informații pentru a se dezvolta personal și ca LIDERI ce adaugă plus valoare celorlalți.

Noi cautam oamenii , care ne cauta. Avem un concept de echipă pentru a ne construi afacerea, cu alte cuvinte, nu lucrezi de unul singur, ai oportunitatea de a te alătura unei echipe, o echipă de experți, o echipă care are oameni de mare succes, care vor lucra împreună cu tine, te vor învăța, te vor îndruma și chiar te vor ajuta sa construiești aceasta afacere

Suntem mândri de alegerea pe care am făcut-o, de parteneriatul cu AMWAY și de asocierea cu partenerii noștri.
Nu se poate exprima în cuvinte acest parteneriat pe care-l simt aproape de mine, de familia mea , de toți partenerii care- și doresc o viata decenta. O scoală excelenta de afaceri, pe care oricine este dispus sa o urmeze, o absolvă cu brio. Un stil de viata deosebit, excelenta, încredere, corectitudine și satisfacția muncii împlinite.

Avem cei mai minunați parteneri pe care viața ni i-ar fi putut scoate în cale vreodată. Pe lângă ei, sunt câteva mii de clienți activi care fac ca echipa să aibă un sens în fiecare zi. Ne dorim sa ajutam cât mai multi oameni sa-și atingă potențialul maxim. Te asigurăm că lucrurile se vor schimba și împreună vom construi o tradiție a victoriilor, începând chiar din acest moment... Cum? Prin disciplină, perseverență, dedicare, oamenii vor auzi de noi și ne vor respecta deoarece vom fi o echipă învingătoare!

Mihaela
+4 0721 437205,

mihaela.costache.mail@gmail.com

“Oricine se oprește din a învăța este bătrân, fie la 20 sau 80 de ani. Cine continua sa învețe RĂMÂNE TÂNĂR .....Henry Ford

Știrile noastre

26-07-2017Setului ARTISTRY SUPREME LX
Setului ARTISTRY SUPREME LX™ compus din creme antirid pentru față și ochi, obținând rezultate incredibile de reîntinerire a tenului în doar câteva săptămâni!

Cercetătorii ARTISTRY au distilat celulele stem din Gardenia Grandiflora, care nu îmbătrânesc niciodată, obținând un elixir puternic.
Complexul CellEffect24 cu aur pur și ingredientele NUTRILITE™ au menirea de a amplifica efectele elixirului din celulele stem din Gardenia. Pentru mai multe date, consultati magazinul.
30-06-2017Appetite Controller by Nutrilite
Vă ajută să limitați dimensiunea porțiilor pe care le consumați, fără a renunța la senzația de sațietate. Atunci când este amestecat cu lichid, ocupă loc în stomac, dându-vă senzația de stomac plin.
• S-a dovedit că ajută oamenii să obțină senzația de sațietate, fără să mănânce excesiv.
• Realizat cu ingrediente de la fermele durabile certificate NutriCert™.
• Conține rădăcină de konjac (glucomannan) NutriCert™ și soc negru NutriCert
• Fără adaos de îndulcitori artificiali, coloranți, arome
08-06-2017Glister KIDS
Periuțele de dinți Glister™ kids destinate igienei orale sunt concepute special pentru a avea grijă de dinții și gingiile în dezvoltare ale copiilor cu vârsta de peste doi ani.
Pasta de dinți Glister™ kids cu aromă de căpșuni și conținut de fluorură de sodiu ajută la întărirea și protejarea dinților în creștere.
08-06-2017Detergent SA8 BABY
AMWAY HOME™ SA8™ BABY este un detergent lichid pentru rufe care asigură o performanță puternică la îndepărtarea petelor, lăsând țesăturile curate și moi după fiecare utilizare.
14-02-2017Colecția ARTISTRY Modern Icon
Colecția ARTISTRY Modern Icon este o colecție de produse de machiaj în ediție limitată care vă va ajuta să aveți un look în tendințe, care cu siguranță nu va trece neobservat.
03-11-2016Phyto2GO
O infuzie imediată de nutrienți ce susțin sistemul imunitar, oriunde și oricând.
Phyto2GO conține vitamina C extrasă din cireșe Acerola, zinc și o pulbere obținută din fructe de pădure. Vitamina C și zincul ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar și contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Cireșele Acerola reprezintă una dintre cele mai bogate surse de vitamina C și sunt recoltate din fermele sustenabile Nutrilite.
13-10-2016Luciu de buze Light Up ARTISTRY SIGNATURE COLOR™
Luciul de buze ARTISTRY SIGNATURE COLOR Light Up vă ajută să creați un machiaj elegant, ușor de realizat, care va atrage cu siguranță toate privirile. Oglinda integrată, ingenioasă, și ledul foarte util vă vor ajuta să obțineți un machiaj unic, impecabil, în orice moment al zilei. Disponibil în 8 nuanțe uimitoare, nu a fost niciodată mai ușor să vă umpleți ziua de culoare!
13-10-2016Tuș de ochi rezistent (lichid) ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ - Purple
Lasă o impresie cu adevărat memorabilă cu acest Tuș de ochi rezistent (lichid)* ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ - Purple, în ediție limitată. Parte din noua colecție Hi-Tech Metallics marca ARTISTRY, acest tuș de ochi a fost conceput să suscite curiozitatea prin nuanța care își schimbă aspectul în funcție de intensitatea luminii. Rezistent la apă și umiditate.
*Produs disponibil până la epuizarea stocurilor.
13-10-2016Paleta fard de ochi cu nuanțe metalice ARTISTRY™
Obține machiajul sezonului într-o clipă, cu noua Paletă fard de ochi cu nuanțe metalice* ARTISTRY™. Trei nuanțe metalice de lux (Platină versatilă, Smarald încântător și Ametist îndrăzneț) oferă sclipirea pigmentului în milioane de pixeli! O alternativă rapidă și ușoară la fardul de ochi sub formă de pulbere
13-10-2016Pudră de faţă 3D ARTISTRY™ - Nuanțe sclipitoare
Inspirată de cele mai faimoase podiumuri din lume, noua Pudră de față 3D* ARTISTRY™ te ajută să îți creezi machiajul autumnal în fiecare zi, cu ajutorul celor șase nuanțe care sclipesc diferit în funcție de intensitatea luminii. Fii subtil seducătoare sau strălucitoare și îndrăzneață! Noua colecție Hi-Tech Metallics marca ARTISTRY asigură la maximum un șarm metalic! Combină-le cu alte produse din această gamă în ediție limitată și creează un machiaj magnetic, metalic, unic!
1-10 din30 articole
Articole pe pagină:

Produsele noastre recomandate din oferta Amway

Nutriţie

Frumuseţe şi îngrijire personală

Locuinţă

Doriți să comandați cu noi?

Transmiteţi-mi comanda dvs. şi beneficiaţi de următoarele avantaje:

  1. Comandaţi online şi primiţi produsele Amway direct la domiciliul dumneavoastră.
  2. Vă bucuraţi de consiliere personalizată privind produsele de la IPA Amway.
  3. Beneficiaţi de recomandări despre produse
  4. Beneficiaţi de serviciu personal de monitorizare a comenzilor.

Contactați-ne

E-mail:
Telefon:
0721437205

Vă rog să mă contactaţi

Dacă aveţi nevoie de sfaturi, prezentări de produse sau doriţi un catalog tipărit, vă rog să ne contactaţi.

Erori de validare a formularului

Nume:
Telefon:
E-mail:
Comentarii:
Trimite

Construiți-vă afacerea cu noi

Vizitatori

Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi