Întreprinzător Amway #7622285

Vizitaţi pagina personală a Întreprinzătorului: http://www.amway.ro/user/parlea
În acest moment vizitaţi pagina personală a unui Întreprinzător Amway. Toate informaţiile de mai jos au fost create de acest Întreprinzător. Pentru a accesa paginile oficiale Amway folosiţi meniurile de mai sus.
 

Noutăţile mele

07-06-2016Cafea arabica

Produsă din boabe de cafea Arabica 100%.
Ambalată ermetic pentru păstrarea aromei.
Are la bază boabe atent prăjite.
Cafeaua conţine cafeină, un stimulent ușor.
Cafeaua are un conţinut scăzut de calorii, grăsimi și carbohidraţi.

07-06-2016parfum
Notele de rodie și mandarină vă vor captiva simțurile, iar bujorul și magnolia își îmbină jucăuș aromele într-un amestec relaxant și armonios. O atingere de lemn uscat și lotus delicat completează buchetul, lăsând în urma lor o armonie perfectă. Lăsați-vă învăluită de adierea parfumului WISTFUL No. 1.
1-2 din2 articole
Articole pe pagină:
 
Bine ai venit!

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, poposeste cateva clipe!

Cum ar fi ca, pentru pentru produsele pe care oricum le folosesti (produse pentru curatenie, produse de frumusete si igiena personala, suplimente alimentare etc.) sa ai garantie pe satisfactie (posibilitatea de a returna produsul daca acesta nu raspunde asteptarilor tale) si costuri direct de la producator? Iti dai seama ca aceasta ar insemna eficienta in ceea ce priveste cumparaturile tale?

Ai intrebari? Contacteaza-ma! Iti raspund cu placere, in cel mai scurt timp (maxim 24 de ore)
Vrei sa testezi si/sau sa comanzi cateva produse? Inregistreaza-te si plaseaza o prima comanda! Vei primi din partea mea un cadou special de bun venit!
Vrei un venit suplimentar si/sau acces la aceste produse cu -30%?

Contacteaza-ma cat mai curand!

V-aţi decis să vă înscrieţi?

Contactaţi-mă

E-mail:
Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi