VIOREL şi MARIANA NARCISA ROSIORU

Întreprinzător Amway #497497

Vizitaţi pagina personală a Întreprinzătorului: http://www.amway.ro/user/vrosioru
În acest moment vizitaţi pagina personală a unui Întreprinzător Amway. Toate informaţiile de mai jos au fost create de acest Întreprinzător. Pentru a accesa paginile oficiale Amway folosiţi meniurile de mai sus.
 

Bun venit în lumea produselor exclusive Amway şi a Oportunităţii de Afaceri Amway

Amway oferă produse de înaltă calitate din gamele pentru Nutriţie, Frumuseţe şi Igienă personală şi Îngrijirea Locuinţei, precum şi o oportunitate de înfiinţare a propriei afaceri.
Aveţi acces la o gamă largă de produse Amway şi descoperiţi mai multe despre administrarea Afacerii Amway.
Pentru orice nelămuriri nu ezitaţi să mă contactaţi.

Știrile noastre

20-04-2017Noua gamă essentials by ARTISTRY
Prioritatea noastră este să satisfacem nevoile dumneavoastră profesionale și solicitările de dezvoltare a afacerii pe care o conduceți. Prin urmare, nimic nu ne bucură mai mult decât posibilitatea de a vă oferi produse care corespund solicitărilor dumneavoastră directe!

Din 24 Aprilie noua gama essentials by Artistry
19-04-2017Noua gama G&H
Ne face o dceosebita placere sa va anuntam lansarea noii colectii inspirate din natura: G&H (Gentle & Healthy), in privinta ingrijirii corporale, o linie de produse adecvata intregii familii, inclusiv pentru copii cu varsta peste 3 ani!
G&H NOURISH+ - hidrateaza pielea, elimina senzatia de disconfort: Gel de dus, Lotiune de corp, Sapun cu miere si glicerina, Crema de maini.
G&H REFRESH+ - pt calmarea epidermei uscate: Gel de dus si Lapte de corp.
G&H PROTECT+ - protectie naturala pt piele:
19-11-2016Phyto2GO
Suntem încântați și mândri să vă anunțăm cel mai nou produs al mărcii NUTRILITE – NUTRILITE Phyto2GO Immunity Drink.

Băutura Phyto2GO Immunity are un gust excelent și vă ajută să vă răcoriți în orice moment al zilei. Phyto2GO Immunity Drink conține vitamina C, zinc și o pulbere obținută din fructe de pădure, eliberată dintr-un capac special, brevetat*, care printr-o simplă rotire eliberează în apă o infuzie plină de nutrienți. Poate fi consumată oriunde, oricând.

www.phyto2go.eu.
19-11-2016Sărbătorim în familie aniversarea de 20 ani
Pentru a sărbători 20 de ani de succes ai afacerii Amway în România ne bucurăm să anunțăm organizarea unui nou eveniment special în 2017!

Pe langă cina de gală planificată pentru luna noiembrie 2017 dorim să marcăm a 20-a aniversare Amway și printr-un eveniment de familie, care să ne consolideze succesul, încrederea și parteneriatul

Evenimentul aniversar de familie va avea loc în vara anului 2017, cu durata de 4 zile /3 nopti, într-o frumoasă stațiune locală.

Mai multe pe www.amway.ro
01-10-2016Noul set de trei mini-produse de îngrijire a locuinței marca SA8
Trei dintre cele mai bine vândute articole Amway Home sunt acum disponibile într-un pachet compus din 3 recipiente a câte 250 ml (Comanda nr. 121121).

Aceste sticle de dimensiuni mici, care conțin Detergent lichid concentrat pentru rufe închise la culoare SA8 Black, Detergent concentrat lichid pentru rufe SA8 Delicat și Detergent lichid concentrat pentru rufe SA8 vă oferă aceeași putere de curățare ca recipientele de dimensiune standard.
20-08-2016TRUVIVITY BY NUTRILITE
TRUVIVITY BY NUTRILITE este o gamă inovatoare de nutricosmetice cereprezintă o orientare de nișă în categoria produselor de îngrijire a tenului
Pachetul promoțional TRUVIVITY BY NUTRILITE se compune din două suplimente nutritive –BEAUTY POWDER DRINK și BEAUTY SUPPLEMENT- acestea oferă un efect combinat, pentru o îngrijire continuă, holistică, a tenului dumneavoastră.
Reducerea de 10% este o ocazia excelentă de a experimenta modul în care produsele TRUVIVITY BY NUTRILITE acționează din interior
1-6 din6 articole
Articole pe pagină:
 

Contactați-ne

E-mail:
Telefon:
+40 722 303136

Construiți-vă afacerea cu noi

Vizitatori

Vă rog să mă contactaţi

Dacă aveţi nevoie de sfaturi, prezentări de produse sau doriţi un catalog tipărit, vă rog să ne contactaţi.

Erori de validare a formularului

Nume:
Telefon:
E-mail:
Comentarii:
Trimite
Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi