We love our products

Tigăile non-adezive iCook

Vasele de gătit non-adezive iCook au fost create pentru a oferi performanță mărită an după an.

Vasele de gătit non-adezive iCook oferă atât baza OPTITEMP pentru distribuția uniformă a căldurii cât și acoperirea non-adezivă DURAMIC.

Pentru vasele de gătit non-adezive iCook s-a folosit tehnologia exclusivă DURAMIC care oferă performanță zi după zi.

Datorită tehnologiei iCook DURAMIC este necesară adăugarea unei cantități foarte reduse de grăsime, alimentele se desprind cu ușurință când trebuie întoarse și tigăile sunt ușor de curățat și rezistente la zgâriere.

Baza OPTITEMP

Vasele iCook și tigăile non-adezive au bază OPTITEMP, din trei straturi de metal unite ce permit distribuirea uniformă a căldurii pe întreaga suprafață a vasului. Această grosime permite vasului să rețină căldura pentru o perioadă mai lungă de timp, comparativ cu celelalte vase cu bază dintr-un singur strat.

Disponibile în set

Trei tigăi non-adezive cu capace. Ideale pentru a găti alimente gustoase cu conținut scăzut de grăsimi pentru micul dejun, prânz sau cină.

Comanda nr. 101083

Disponibilă și separat

Tigaie non-adezivă de 30 cm împreună cu capacul de sticlă. Puteți găti pui, fripturi sau pește fără a adăuga grăsimi.

Comanda nr. 101087

Știați că?...

1. Înainte de prima utilizare a vaselor de gătit non-adezive aplicați cu o cârpă moale o linguriță de ulei vegetal în interior. Repetați dacă alimentele încep în timp să se lipească. Încălzirea ușoară va facilita acest proces.

2. Pentru vasele non-adezive utilizați ustensile din plastic, cauciuc, acoperite cu aceste materiale sau fabricate din lemn pentru a menține aspectul și performanțele vaselor. Vasele non-adezive sunt rezistente la utilizarea ustensilelor metalice dar, în timp, utilizarea acestor ustensile va conduce la uzarea suprafeței.