Amway garantează

Ne susținem produsele.

Ne susținem produsele.

Garanţia Satisfacţiei Amway

Compania noastră susţine calitatea produselor Amway şi îți oferă garanţia satisfacţiei. Toate produsele nemarcate, distribuite de Amway și incluse în broșurile cu produsele Amway, intră sub incidența Garanției Satisfacției Amway (cu excepțiile de mai jos), pe o durată nelimitată, numai dacă nu se specifică altfel.

Dacă clientul nu este în totalitate mulțumit de produse, te rugăm să returnezi produsul sau cantitatea nefolosită, conform Instrucțiunilor de returnare.

Garanția Satisfacției Amway nu se aplică pentru următoarele produse:

  • produsele care au fost folosite în alte scopuri decât cele cărora le erau destinate, în gospodării;
  • produsele care au fost avariate sau utilizate necorespunzător în mod intenționat;
  • produsele distribuite de Amway pentru care se prevede o perioadă de returnare specifică, inclusiv acele produse marcate în broșura cu produse Amway cu simbolul ✪ și/sau
  • produsele care intră sub incidența unor garanții scrise exprese.

Garanţia Satisfacţiei Amway de 90 de zile

Produsele distribuite de AMWAY sunt marcate în broșura cu produse Amway cu simbolul ✪ și beneficiază de Garanţia Satisfacției Amway de 90 de zile de la data achiziţionării produsului.

În cazul în care clientul nu este complet mulţumit de produse, vă rugăm să le returnați în 90 (nouăzeci) de zile de la data achiziţionării, conform Instrucţiunilor de returnare de mai jos.

Garanția Satisfacției Amway de 90 de zile nu se aplică pentru următoarele produse:

  • produsele care au fost utilizate în alte scopuri decât cele cărora le erau destinate - utilizare normală, în gospodării - și/sau 
  • produsele care au fost avariate sau utilizate necorespunzător în mod intenționat.

După solicitarea garanţiei, perioada de garanție nu va reîncepe și nu va fi prelungită.


Garanția IPA privind returnarea banilor

Amway îți oferă un model de afaceri cu risc redus. Poți începe afacerea Amway cu o investiție mică, iar dacă în decursul primelor 90 de zile vei decide că nu este pentru tine, se aplică Garanţia Satisfacției Amway asupra taxei de înregistrare în primele 90 de zile, ceea ce înseamnă că îți vei primi înapoi investiția inițială.