Înregistrează-te în calitate de Client și beneficiază de 12% reducere la toate produsele!

Cantitate:

  O piele îngrijită dintr-o singură mișcare: aparatul de ras de înaltă calitate, cu 5 lame, se adaptează oricărui contur al feței, este ușor de manevrat datorită mânerului din cauciuc și asigură un bărbierit de precizie, grație tehnologiei sale cu 5 lame. Este prevăzut cu un buton funcțional pentru schimbarea rapidă a lamelor și cu o bandă lubrifiantă impregnată cu vitamina E și aloe vera, care facilitează alunecarea lamei pe piele, pentru un confort maxim în timpul bărbieritului. Componenta specială de tuns perciunii, barbișonul și zona de sub nas conține o grilă pentru un plus de siguranță în timpul bărbieritului.

  • O tehnologie nouă și o performanță superioară.*
  • Sistemul cu 5 lame are lame cu 25% mai subțiri* și o suprafață de acțiune mai lată* pentru tăierea chiar și a celor mai mici fire de păr, cu mai puțină presiune, pentru un bărbierit mai confortabil și mai puțin iritant.
  • Capul pivotant urmează contururile feței, pentru un bărbierit de precizie.
  • Butonul permite eliminarea și înlocuirea lamelor aparatului.

  *comparativ cu Sistemul Hymm cu 3 lame.

  • Datorită benzii lubrifiante, cu aloe vera și vitamina E, lama alunecă mai ușor pe piele, pentru un confort sporit în timpul bărbieritului.
  • Lama de tuns, creată special pentru zonele greu accesibile (perciuni, barbișon, zona de sub nas), este prevăzută cu o grilă pentru prevenirea tăierii.
  • În medie, durează timp de aproximativ 19 utilizări.*
  • Testat dermatologic și adecvat pentru tenul sensibil.

  * Conform unei cercetări asupra produselor de consum, derulată în Germania.

  Pentru a încărca sau a schimba cartușul, apăsați butonul de pe partea din față a mânerului aparatului de ras.

  Vă recomandăm să utilizați împreună cu Gelul de bărbierit Hymm pentru un bărbierit perfect și pentru un plus de protecție împotriva iritațiilor.

  Pentru zonele greu de bărbierit (perciuni, barbișon, zona de sub nas), folosiți lama de tuns de pe partea opusă a cartușului aparatului de ras.

  Evitați contactul cu ochii.