Cum să începi o afacere Amway?

Începerea propriei afaceri Amway presupune un cost și un risc reduse. Economisește la taxa de înregistrare și află mai multe despre beneficiile și recompensele pentru noii Întreprinzători Privați Autorizați Amway. 

Începerea propriei afaceri Amway presupune un cost și un risc reduse. Economisește la taxa de înregistrare și află mai multe despre beneficiile și recompensele pentru noii Întreprinzători Privați Autorizați Amway. 

Cum funcţionează

Este ușor să începi, iar noi îți vom fi alături pentru a te îndruma la fiecare pas. Începe să promovezi produse și câștigă bani la fiecare achiziție realizată de unul dintre clienții tăi înregistrați. Pe măsură ce te dezvolți, îndrumând și alți Întreprinzători să facă la fel, vei obține bonusuri și recompense suplimentare.

Înregistrează-te ca Întreprinzător Privat Autorizat Amway

Procedura este foarte simplă:
 

Taxa de înregistrare este de doar 108,18 lei.

Îți oferim garanția rambursării integrale a banilor în primele 90 de zile

Nu există comisioane ascunse! După ce te înregistrezi, tu decizi câți bani dorești să investești în viitorul afacerii tale (dacă dorești să faci aceste investiții).

După înregistrare, poți achiziționa produsele noastre de înaltă calitate. Ai grijă să nu ratezi beneficiile pentru prima comandă!

Reducerea la prima comandă

Pentru a ne asigura că îți oferim cel mai bun punct de plecare în experiența de IPA Amway, dorim să îți propunem câteva oferte grozave la produsele noastre, pentru a-ți ura bun venit în familia Amway.  


Cum funcţionează:

Plasează prima ta comandă. Poți cheltui oricât de puțin sau de mult dorești. Dacă plasezi o comandă de cel puțin 100 VP (valoare punctuală) în primele 10 zile de la înregistrare, vei primi:

  • Înregistrare gratuită (în valoare de 108,18 lei) dacă prima ta comandă este între 100 VPP și 199,99 VPP
  • Înregistrare gratuită + 15% la prima ta comandă în valoare de 200 VP, calculată la prețul de distribuitor și până la maximum 300 VP - chiar dacă se achiziționează produse de o valoare mai mare.

  100 -199 VP reducere la prima comandă

 Înregistrare gratuită (108,18 lei)

Cel puțin 200 VP (valoare plafonată la 300 VP)

Înregistrare gratuită (108,18 lei) + reducere de 15%
Cupoane discount (începând de la 100 VP) 1 cupon discount de 54 LEI la fiecare 100 VP*

Noii Întreprinzători Amway care se califică în primele 90 de zile vor primi un cupon discount cu o perioadă de expirare extinsă de 90 de zile.