Înregistrează-te în calitate de Client și beneficiază de 12% reducere la toate produsele!

Cum începi o afacere Amway?

Amway îți oferă oportunitatea de a începe propria afacere cu costuri si riscuri reduse. Află cum poți economisi la taxa de înregistrare și care sunt toate beneficiile care te ajută să începi ușor propria afacere.

Amway îți oferă oportunitatea de a începe propria afacere cu costuri si riscuri reduse. Află cum poți economisi la taxa de înregistrare și care sunt toate beneficiile care te ajută să începi ușor propria afacere.

Cum funcţionează

Începi pur și simplu recomandând produse și poți câștiga din adaosul comercial pe baza cumpărăturilor clienților înregistrați la tine. Apoi, dacă devii îndrumător și susții alți Întreprinzători să facă la fel, poți obține și alte plăți și recompense exclusive.

Numai IPA Amway care au o formă de înregistrare legală a activității obținută de la autoritățile locale și/sau fiscale pot obține plăți și stimulente financiare, precum și venituri din vânzări sau din intermedierea vânzării de produse.

Înscriere ca Întreprinzător Amway

Începerea propriei afaceri Amway presupune un cost și un risc reduse:
 

Taxa de înregistrare este 108,18 Lei.

Garanţia rambursării integrale a banilor se aplică în primele 90 de zile

Nu există comisioane ascunse și nici nu sunt necesare investiții în produse. După ce te înregistrezi, tu decizi câți bani vrei să investești în viitorul afacerii tale (dacă dorești să faci aceste investiții).
După înregistrare, poți achiziționa produse de înaltă calitate Amway și poți porni propria afacere. Ai grijă să nu ratezi beneficiile pentru prima comandă!

Frumusețea noastră este o oglindire a ceea ce suntem, a ceea ce simțim și trăim. Ne dorim să avem vieți sănătoase, ocrotind în același timp planeta și prețuindu-i resursele naturale. Pe scurt, ne dorim să ne bucurăm de o frumusețe curată și sănătoasă. Și vrem să facem acest lucru fără compromisuri asupra eficacităţii produselor pe care le folosim.

Bine ai venit în lumea frumuseții curate și sănătoase prin colecția Artistry Skin Nutrition

Artistry Skin Nutrition este o colecție de produse de îngrijire a tenului, mult mai eficientă decât rutinele obișnuite de îngrijire a tenului, acţionând precum suplimente pentru un ten frumos, mai sănătos, fără compromisuri...

Noua colecție va fi lansată în data de 20 septembrie 2021 și dă startul unei lumi a frumuseții curate și sănătoase cu Artistry.

Ce înseamnă frumusețea curată și sănătoasă?

  • Grija față de lumea înconjurătoare prin optarea pentru produse din plante care respectă natura și care nu implică testarea pe animale.
  • Ingrediente naturale, precum fitonutrienții, care provin din fermele Nutrilite sau fermele partenerilor certificați care practică metode de agricultură sustenabilă.
  • Limitarea impactului asupra mediului înconjurător prin utilizarea unei cantități minime de materiale pentru ambalaje și practici de producție care integrează aceste considerente.
  • Produse eficiente susținute de știință în care poți avea încredere.

ARTISTRY este singura marcă de frumusețe susținută de brandul numărul 1 mondial de vitamine pe bază de plante și suplimente alimentare*. Marca este astfel perfect poziționată pentru a îndeplini promisiunea frumuseții curate și sănătoase.

Ce înseamnă acest lucru pentru marca Artistry™ și portofoliul său de produse?

Lansarea colecției Artistry Skin Nutrition este începutul evoluției mărcii Artistry. Pentru a face loc viitorului minunat al frumuseții curate și sănătoase, colecțiile de îngrijire a tenului Hydra-V și Youth Xtend vor fi retrase începând cu sfârșitul lunii august 2021. 

Viitorul înseamnă o frumusețe curată și sănătoasă. Să ne bucurăm de el... fără compromisuri.

* Sursa:  GlobalData Retail 2020

100 VPP și 199 VPP
200 VPP și 300 VPP

Reducere la prima comandă***

Înregistrare gratuită 15%

Cupon discount

27 Lei 27 Lei pentru fiecare
100 VPP din comandă
* VP înseamnă Valoarea punctuală. Aproape toate produsele au VP. VA este aproximativ 7 lei
*** Reducerea nu se aplică pentru: piesele de literatură, promoțiile în curs și ofertele promoționale permanente (ex.: seturile de produse care au deja reducere). Află mai multe>>

Beneficiile depind de volumul primei tale comenzi